Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна наблизилася до прийняття рішення Сполученими Штатами Америки про надання летального оборонного озброєння.
Шото я не слышал об аресте гепы.Стали известны подробности о харьковской агентуре российской разведки
Ты шо! Гепа - фаворит барыги.Шото я не слышал об аресте гепы.
Шото я не слышал об аресте гепы.
Загнанный в угол подлец, перед лицом кончины, конечно пойдет на любую подлость, лишь бы только выжить, а затем,когда попустит и зажить припеваючи.не знаю, як там у давніх пращурів, але мої прадіди розповідали, що у нас людину пускали "у расход", тобто майно відбирали, а людину виганяли із місця проживання у дику степ, або у ліс. З тих часів відбувся цивілізаційний скачок, тому можна усе забрати, а об'єкт вигнати десь подалі із країни. Не рвати ж його дійсно на шматки?
П.С. Замки і двері - то від протягів![]()
Ну это же здорово! Будем знать, кого куда.Искусство во всей красе
![]()
А тем временем в Херсоне мусора начали похищать людей и вывозить в неизвестном направлении. Только по-новому.