Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 55

Я в таких случаях покупаю лаваш, ингридиенты и жарю дома.
Не, ну не на студняк же ехать? (Для Petroff - это наверное единственное место, где нормальной собачей шаурмы в Харькове можно захавать)

Понял! А если захотелось, так, что глаза лопаются и готовить её самому просто пытка?

Да нихуя оно не зачетное.
Зачетное оно у вьетнамцев, которые сами для своих готовят и тут же продают. В основном своим же, ну и знающим нашим.
А вот этот культмассовый сублимированный продукт в редакции "специально для ленивых русских" - отрава.

Не, вьетовская - это само собой. Зато в дошираке химикалии нажористей!(с)

Ну прости людям маленькие слабости. Пусть попонтуется.

А когда проголодается, мы его сюда вот так заманим:

136_pages12.webp

Ну а чё? только для рашиков нуно слоган не
"лапша Доширак - вкус свинины",
а
"лапша Доширак - вкус величия"

Всем привет.

Шокуюча правда із зони АТО. Ви не зможете повірити своїм очам!

100% читачів, які зараз дивляться на це фото, подумають, що наші хлопці взяли "сепаратистів-голодранців" в полон.

74641_900.webp

Але коли я скажу, що на знімку наші хлопці, які зараз стоять у Пісках, то ви звинуватите мене в тому, що я вам брешу. Ви не зможете повірити, що наші захисники на передовій виглядають саме так. На них немає навіть форми єдиного зразка і всі одягнуті хто в чому.

14 січня 2016 року волонтери приїхали на передову і саме таку картину вони побачили в Пісках. Ці хлопці знали, що зараз будуть отримувати нагороди від волонтерів і що їх будуть знімати для ЗМІ, але замість цього мотлоху їм просто не було що одягнути на себе.

А ось так виглядають "аваковские собаки", які сьогодні охороняють режим Порошенко, але не від терористів-сепаратистів, а від народу України.

74919_900.webp

Крім того, корисно знати ще й про те, що в бюджеті на 2016 рік МВС отримає 64 млрд. гривень, а ЗСУ всього 55 млрд. тобто, режим Порошенко дасть "собакам" на 17% (!!!) більше грошей на захист режиму, ніж всієї армії на захист України.

Зараз вам належить відповісти на найболючіше питання останніх двох років:

- Ви можете собі уявити армію будь-якої іншої держави, яка б без бою вийшла з окупованій ворогом землі? Якщо б Росія окупувала північ Грузії і назвала ці землі своїми, то грузинська армія зібралася б і пішла? А ось Турчинов віддав наказ і українська армія просто зібрала свої речі і пішла з Криму. У травні 2014 року, коли сепаратисти проводили свій референдум, то у них не було і 500 бойовиків. Згадайте кадри захоплення ОДА в Донецьку. Там взагалі не було озброєних людей. Чому Турчинов не зачистив Донецьку та Луганську область від бойовиків за 24 години?

Вам потрібна відповідь на ці питання? Відразу ж після "Революції Гідності" на Майдані і по всій Україні залишалися десятки тисяч озброєних активістів: Турчинов, Яценюк, Аваков і Порошенко розуміли, що їх режим не проіснує довго, поки у простих людей так багато зброї і тоді вони вирішили всіх майданівців переодягнути в форму Нацгвардії і відправити на Донбас. Частина майданівців пішла в Нацгвардію, частина в добровольчі батальйони, а частина в ЗСУ. Мета режиму була досягнута - всі активісти Майдану поїхали на Донбас (далеко від Києва).

Режим Порошенко віддав Крим і Донбас тільки для того, щоб зберегти владу. Тепер розумієте про що розмовляли за нашими спинами Порошенко та Гризлов і чому Порошенко намагався приховати факт цієї зустрічі? Тепер розумієте чому Україна підписала "мінські угоди" в яких Росія не є стороною конфлікту і немає навіть слова про Крим? Це змова: Росія отримує нові землі, а Порошенко захист від нової Революції. Згодні?

Степан Мазура: - "Кожен з вас буде ревіти в голос немов поранений звір або батько з загиблої дитиною на руках, через 3-4 роки, коли всі ви остаточно зрозумієте, що Донбас і Крим назавжди вийшли зі складу України і ви будете ревіти, зриваючи голос, питаючи один у іншого: - "Чому в 2016 році ми не зупинили Порошенко і його банду? Ми ж розуміли, що він робить, але чому ми його не зупинили?!!"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Глянь, какого я суслика зачетного нашел. Только звук на всю не включай - соседи прибегут.:D:

Еще немного размышлений. Вот лично мне интересно - что он говорит не так?:

Олег Ляшко

Конституція, яка приймається на крові і під примусом ззовні - не принесе нічого позитивного ні Україні, ні нашим іноземним партнерам, натомість призведе до початку реального громадянського конфлікту. Таку думку я намагався донести представникам Меркель і Олланда під час особистої зустрічі. Наголосив на тому, що поступки агресору нічого не дали і не дадуть - Путін як не виконував мінські угоди, так і не виконує. Тож тиснути потрібно на нього, а не на Україну

ППКС.
Пидорас не Ляшко.
Пидорас - Порох.

Так как трудности? У вас на новом рынке армянин неплохо делает. А под кружечку каменного брода ваще:клас:

Мне далеко до нового рынка пилить...

Еще немного размышлений. Вот лично мне интересно - что он говорит не так?:

Олег Ляшко

Конституція, яка приймається на крові і під примусом ззовні - не принесе нічого позитивного ні Україні, ні нашим іноземним партнерам, натомість призведе до початку реального громадянського конфлікту. Таку думку я намагався донести представникам Меркель і Олланда під час особистої зустрічі. Наголосив на тому, що поступки агресору нічого не дали і не дадуть - Путін як не виконував мінські угоди, так і не виконує. Тож тиснути потрібно на нього, а не на Україну

Дык, всё верно, это понимают и СССРовцы в том числе, вот это и их как раз и бесит.

О Троллях)) Очередь в аду. К Черту подходит мужик.
- Ну, хвастайтесь, за что вас сюда? - спрашивает черт.
- Понятия не имею. Я практически безгрешен!
- Пили?
- По праздникам
- Воровали?
- Нет, как можно?
- Может того... прелюбодействовали? признавайтесь, не стесняйтесь!
- Да я вообще человек верующий, все заповеди чтил, не понимаю, за что меня.
Черт разводит руками. Мужик вдруг презрительно кривится.
- А у вас, кстати, котлы неправильно стоят. И температура ниже допустимого. Я знаю, я читал. И что с вашим правым рогом, почему он затуплен? безобразие. Все не как у людей.
У черта от радости аж хвост задергался.
-Кажется, понимаю. Вы интернет-тролль, да? гадости по форумам писали, без спроса всех жить учили, было?
- Так все люди тупые, я им глаза открывал.
- Понятно. Вы по адресу. Для вас самое страшное место в аду уготовано. Будете сидеть все время в интернете. Но в одиночестве. Сами себя будете комментить и жизни учить. Сочувствую. Следующий.

Так-с, € перевёл на гривневую карту. На карте сейчас 2121,00 грн. Спасибо.

Уж простите, буду некоторое время постить на каждой странице - может кто и не увидел:

Значит так. После тщательного мониторинга рынка, выяснилось следующее, для машины десантуры

запчасти, что просили бойцы будут стоить так:

1) Резина б/у - 850,00 грн/шт, нужно два (передок), у нас продают на рынке;
2) Колодки - 500,00 грн/коплект,

3) Хабы - 155$,
- предложили тут (доставка бесплатна).

На настоящий момент, юзер ХФ, что проживает заграницей перевёл 55€. Сколько это будет в гривне, сказать не могу - всё зависит от жадности ПриветБанка. Как зачислятся, станет понятно.

Итого: 2121,10 грнивни. 73,00 - остаток с прошлого раза.

Спасибо. Прошу вашей помощи. Видео гарантированно будет.

Ну я же не виноват, что Сталин при всей своей демоничности, получается круче и результативней Петюни во всем. С результатами деятельности не поспоришь.

Грустно, написал мне кто то кинув буряк в репутацию. Вот именно что грустно. Сталин закидал мясом и победил, а ШГ погубил многих в котлах рассказывает с помощью минстецевок, что предстоящая капитуляция это перемога, сочетая сказки с запугиванием.
:буе:

В районе Донецкого аэропорта погиб боец «Правого сектора»

CZEYKAdWQAADdvB.webp

Я так понял, Дядя Вова немного отошел от хуеты своей?
А всего лишь Гелиос подсказал, что хуета заебала немного.
Вот что слово животворящее делает :ги:

Я так понял, Дядя Вова немного отошел от хуеты своей?
А всего лишь Гелиос подсказал, что хуета заебала немного.
Вот что слово животворящее делает :ги:
Дядя Вова не понимает, что такое "своя хуета". Гелиос попросил не заходить в ветку корбанов, что ж, могу и не заходить. Продолжайте междусобойчик, боритесь за переходящий триколор с автографом Плотницкого.
Достойные кандидаты в наличии!:D:клас:
Да ты и сам видишь!
Удачи вам в нелегком деле обсирания Украины!:диявол:

Назад
Зверху Знизу