Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
да это он,по-моему с Тимошенко партии
это вату троллятчет я тогда не понял
Все внмание на калашников сосредоточила?)
а чё там понимать? стебутся с них, напиши дебилам на бандеровца "херой" - будут молиться, напиши на мультперсонажа "хунта" - будут мультик проклинатьчет я тогда не понял
они просто в той теме засели накрепко, больная ведь, и в соседнюю не заходилипо-ходу тетка не в курсе сокращений и митингов медиков на россии, зато о повестках на блок-постах "усьо знает" - "ну тупые ну тупые ..." (с)Задорнов
Пора би зрозуміти - смітник від гопників цей форум. Ти краще попробуй зрозуміти знамените харківське "первая столица", який ідіот і від якого пункту історії України він почав рахувати. Чи попробуй зрозуміти, чому форумні поцріоти України по бидлячому продовжують користуватися мовою варварського імперця. Такий аналіз корисніший за пустий трьоп в -неті.
Справжній стан України варто оцінити тим, що столицею керує тупуватий боксер, а двома стратегічними містами - євреї-пройдисвіти. І при цьому дійсно достойні люди гинуть під Дебальцево по дурі Порошенків, які все тримаються за спідницю Меркель і не здатні організувати народ для достойної відсічі загарбнику.
Тому слава лиш майбутній Україні, бо сьогоднішня ще перебуває в реп'яхах минулого колоніалізму
чет я тогда не понял
чет я тогда не понял
троллят долбоёбов в говнокласниках, Шо непонятно? то бабушку Елизавету в платочке запостят, то, как здесь - Андрея Шкиля всунут.
держи, любуйся -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()
троллят долбоёбов в говнокласниках, Шо непонятно? то бабушку Елизавету в платочке запостят, то, как здесь - Андрея Шкиля всунут.
держи, любуйся -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()