Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 30

Все тайное когда-то становится явным.

так было ведь. пару недель назад. боевики приходили к нашим *мирится* (не та мразь укуренная а настоящие солдаты днр ) давайте типа объеденимся и пербьём расеян а сами уж как нибудь та между собой договоримся...

Давайте примерно в деньгах, которые понадобятся на восстановление всего до уровня марта 2014. Если что, во всех разрушениях повинна РФ на мой взгляд.

Добавил
Какова степень вовлечённости россии в конфликт?

Про долю не знаю. Не готов к разговору.
Про вовлеченность, отсюда, из Москвы, имея источники в виде интернета и каких-то разговоров с людьми "оттуда", думаю, что степень огромна.

Ціна на нафту - главний локомотів фінансового поїзда Хуйла - продовжує падать. Сільська аналітіка предупреждала про ожидаєме существенне падіння нафти ще з червня, коли ціна составляла 117-118 долларов за барель і продолжала рости. Січас ціна составляє 88,71 доллара і продолжає падати вопреки обичному осінньому подорожчанню. Січас сітуацію на біржах з умним видом обсуждають армії експертов, соревнуясь хто зпрогнозірує меншу вартість нафти. Хотя ще влітку вони з таким же умним видом прогнозірували її ще більше подорожчання приводя в качестве аргументов нестабільну ситуацію на Бліжнєм Востоке і всьо такоє. Дід канєшно не такий умний і образований, як оті експерти, но в діда на озброєнні сільська аналітіка - передова наука сучасності, яку хрен обманеш. Наблюдаєм дальше.

А ще в діда на озброєнні лом, которий наполірований стоїть у сінях і таінственно мерцає, напоминаючи, шо як би неудачно для Хуйла не формувалася коньюнктура на міжнародній арені, перемога України залежить лише від самої України.

Bz6ODOoCIAA4eTO.jpg

Бой под Бахмуткой продолжается. По оперативной информации, боевики атамана Козицына окружили 32-й пост Нацгвардии и требуют от украинских бойцов оставить позиции, угрожая им уничтожением. Ранены пять наших военных, двое легко, трое доставлены в Лисичанскую больницу.

Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

так было ведь. пару недель назад. боевики приходили к нашим *мирится* (не та мразь укуренная а настоящие солдаты днр ) давайте типа объеденимся и пербьём расеян а сами уж как нибудь та между собой договоримся...
На этой теме, при всей ее попсовой очевидности, - разве можно договориться? :рл:

Кстати, тут постили типо харьковских ватопартизан ролик очередной. Как голоса для таких роликов записываются?

Это робот начитывает или искажается реальный голос?
Это программа для чтения электронных книг - "Говорилка".

Вот одна из (он-лайн) -

На этой теме, при всей ее попсовой очевидности, - разве можно договориться? :рл:

разговор вели именно *тамашние - с обеих сторон* т.е. чей дом в 15-25 км от того места где они воюют на данный день - по сути земляки или даже соседи (кого куда раскидала война)

Команда німецьких інженерів разом з харківськими будівельниками збирає модульний будинок, який буде розрахований на чотири родини.
Про це розповів Радіо Свобода начальник дільниці ТДВ «Спецбуд-3» Віталій Ганжа.
1413290725-3766.jpg

Ось цей, що ми зараз збираємо розрахований на чотири сім’ї. Там вісім спальних кімнат, чотири санвузли, чотири душових кожній родині окремо. Є ще модулі у два, три рази довші і більші, але про них поки нічого не можу сказати, ми ще їх вивчаємо і вчимося збирати у наших колег», – розповів Ганжа.

Міська влада сподівається, що в цих будинках зможе перезимувати більше 400 вимушених переселенців.За словами Віталія Ганжи, ці мобільні будинки зроблені з екологічних матеріалів з використанням енергоощадних технологій. На вигляд – це білі пластикові будинки, проте інженери кажуть, це тільки на вигляд. Німецькі мобільні оселі надзвичайно теплі, бо складаються з так званих «сендвіч-панелей», які мають кілька шарів. «Зроблені за принципом термосів – не випускають тепло, проте і не пропускають холод, це головне їхнє завдання. Опалюватимуться будиночки електричними конвекторами», – каже Віталій Ганжа.

У харківській мерії планують здати комплекс модульних будинків для вимушених переселенців 20 грудня, аби люди змогли зустріти в комфортних умовах Новий рік. Що ж до зборки самих модулів, то як переконують інженери, їх збирають, немов конструктор. В комплекті цього будинку є душові кімнати, санвузли, кухні, меблі для спалень, ліжка, стільці, столи, шафи. Більше часу потребують підготовчі роботи з проведення інженерних комунікацій: площу, де стоятимуть будинки, засипають щебенем. До кожного будинку проведуть каналізацію, воду та електрику. На подвір’ї будинків облаштують дитячі майданчики, неподалік розставлять і контейнери для сміття.

Відео

Обладнання для будинків передається Харкову у рамках німецької гуманітарної допомоги, перші десять вантажівок якої розвантажили в місті вчора.

Кстати, тут постили типо харьковских ватопартизан ролик очередной. Как голоса для таких роликов записываются?

Это робот начитывает или искажается реальный голос?

Самый тупой метод: использование Linear Prediction Coding Coefficients по имитационной модели речевого аппарата :rolleyes:

а шо?

разговор вели именно *тамашние - с обеих сторон* т.е. чей дом в 15-25 км от того места где они воюют на данный день - по сути земляки или даже соседи (кого куда раскидала война)

Да этот момент как раз понятен. Непонятно что делать с непреодолимым желанием разъебать хуйлостанскую округу. Сейчас вроде якобы войска "отводятся" - вот именно сейчас, в хвост им - помириться - вот это было бы интересно. Время - странный фактор... то рано то поздно, то ВОВРЕМЯ.

Cats.webp

Вранье и клевета. Я голосовал за Яроша на президентских выборах, а также буду голосовать за Правый Сектор, и разместил об этом соответствующее сообщение в разделе "Политика".
За мной в очередь:) Я вот тоже хочу много узнать от него

Вчера еще начали пристрелку этого района.

Так шо, будут сегодня в Харькове бандеровские гуляния? :D
Уже центр начинают перекрывать и ментов с гаи нагнали
Ты слушай его больше. он здесь стока лет подряд был стойким ПРастом а тут вдруг стал ПРавосеком. гепа - 2:ги:
Я же девушка. Сначала слушаю, потом уже выводы делаю:D Все таки сколько нас просто читают..

Павел Шеремет
‏@pavelsheremet
Сейчас активно распространяют инфу, что из россии в Донецк для штурма аэропорта вошли 2 полка. Это панику раскручивают или сдают аэропорт?

Назад
Зверху Знизу