Просто я зробив висновок, що коли хотять збити з теми задають уточнюючі розлогі питання.
Ти зробив висновок, і почав саме так і діяти. Ретельно ігноруючи пряме й просте питання, натомість - купа стрибків у різні боки.
Бидло, яке виховане наказках про Івана-дурака виконуючи роль кориснийх ідіотів в руках кремлівської агентури хоче усунути Президента. Тим самим, відкриваючи шлях для такої мерзхоти, як Юлька-воровка, Добкін, Рабінович, Гриценко, Шухрич, Анка Герман...
А чого ти не додав до переліку колишнього президента зимбабве, покійного дювальє й жидо-масонських рептилоїдів? Ще й ганьку геббельс притулив, котра й кандидатом не стане, імхо, ніколи)))
До того... Я жодного разу твого пороха не зачіпав. І поки не здохла пєдєрація - не маю таких намірів. Але ти - "нічтожє сумняшеся" - навісив (що характЕрно) на мене купу собак, які й поряд зі мною не пробігали. На додаток - оприлюднюєш купу іншої брехні, та просто ахінєї, а коли тебе зупиняють простеньким питанням щодо твоїх "вбросів" - робиш те саме, що з іншими персонажами зазвичай називають "їзда на ватній сраці".
Мені начхати - чи ти "валіза з подвійним дном", чи з розряду "корисних дурнів", чи будь-який інший варіант - але ти регулярно публічно брешеш не гірше за азірова, ганьку геббельс та їм подібних, і те, що робиш ти це не на користь овоча, приміром, а на користь пороха - аж ніяк тебе не виправдовує. На додаток - ти даєш кацапам привід робити проекцію з тебе на всіх громадян україни, на кшталт "каклы все брешут", "каклы идиоты", й таке інше. І головне: намагаючись якось працювати на користь іміджу пороха, ти - як наслідок твоїх методів - його імідж добряче паскудиш. Вважаю, роз'яснювати не треба - так само не "на користь" овоча працювали усілякі ганьки та інки, не цураючись нахабної брехні й дурнуватих вигадок. Відповідно - овоч й виглядав...
Ти для ФСБ цікавий лише тим, шо робиш те, шо потрібно Кремлю.
Ну, що ти великий "розумник" - це не новина. Але колись - забувшись, і поводячись у реалі так само, як оце тут - отримаєш у пику добряче. Це для тебе - лише питання часу.
Да, краще йди з повинною до СБУ, бо той факт, що ти катував українських полонених у донецьку - стане відомим безумовно, й тоді отримаєш пожиттєве.
Попередній абзац - має рівно ті самі підстави, що й твоє звинувачення у цитаті вище. Можеш верещати, або тиснути скаргу.
Але, твоя ця фраза викриває тебе, оскільки з неї можна зробити висновок, що сподіваєшся на повну окупацію України ворогом і зачистку.
Оцю цитату треба внести до протоколу твого допиту в СБУ. Навіть доводити - щодо тебе - нічого не доведеться.
Корисних ідіотів ніхто розстрілювати не буде.
Бо Україна не розстрілює тих, кого судить. Тож ти просто будеш сидіти - пожиттєво.