Пардон. Донік, звичайно)) Відволікатись на ХФ - завжди ризиковано подібними глюками))До чого тут взагалі Доній?
По-перше, теперішні не тільки "запровадили інші, свої" схеми
Щось я в цитаті не побачив навіть коми з "її схем". Отже...??? Навіть не побачив спростувань щодо теперішніх, що характЕрно. Ну, то таке... Зате - побачив загальну декларацію з розряду "очевидне". Але... За умови, що владИ, які хазяйнують на территорії України ще з 1600-х років, роблять все можливе й неможливе для того, щоб ніякого громадянського суспільства тут ніколи не відбулося, використовуючи для цього весь наявний арсенал, який можливий за умов відповідного часу, сподіватися на те, що це громадянське суспільство якимось магічним чином звідкілясь народиться - навряд чи розумно. Поки що ми бачимо, що пропаганда хуйла домінує, й то - на фоні численних "косяків" наших "діячів", котрі своїми діями - цілеспрямованими на користь хуйлостану, чи у якості побічних ефектів від клептоманських або просто ідіотських дій, також аж ніяк не сприяють народженню громадянського суспільства, навпаки - протидіють цьому свідомо й несвідомо... За таких умов Україна може й не діждатися ані громадянського суспільства, ані належного рівня домінування права в державі... та й просто не витримати економічно й політично.Так і буде, доки не буде працювати громадянське суспільство.
Громадянського суспільства у нас немає.
Є бидло-патріотизм, вихований на казках про Івана-дурака, який чекає на доброго царя.
Випадок з Саакашваллю - це якраз такий випадок. Бидлу потрібен мессія.
від клептоманських або просто ідіотських дій, також аж ніяк не сприяють народженню громадянського суспільства, навпаки - протидіють цьому свідомо й несвідомо... За таких умов Україна може й не діждатися ані громадянського суспільства
Я за нього взагалі не згадував.Саакашвалі,
Ні. Це - зручна відмазка для тих, хто займається не тим, що треба Україні.Кого б не постав зараз у цю систему, буде те ж саме.
Я за нього взагалі не згадував.
Але питання щодо "схем" - залишилося проігнорованим.
Ні. Це - зручна відмазка для тих, хто займається не тим, що треба Україні.
Насправді - за наявності політичної волі - цілком можливо діяти в потрібному напрямку й цілком ефективно.
Але цієї волі - катма.
реалізується право народу на виступ проти влади
Какое нахрен "гражданское общество"?
Будь-який закон можна обійти, якщо діє принцип: "Друзям - усе, ворогам - закон". У такого закону ніколи не буде сили.
Очевидно, що на поставлене питання відповіді не буде - "внєзапно"...Очевидно, що ти не працював в "системі"...
Якщо про теперішню, а також усі попередні "команди" - саме так.Казки про політичну волю так і залишаються казками.
На який вже більш, ніж чверть сторіччя - кладуть великий та товстий. Ага... Чхати вони хотіли на будь-який закон, якщо справа стосується їхніх "хотєлок". Інша справа - якщо якогось роботягу за пару колод з лісу, які на землі пролежали вже років із п'ять, або за пів-тони кукурузи, яка назбирана вже по морозах з поля, де її розгубив комбайн... От тоді - Закон!!! На повну!Потрібна сила закону.
Та як би не були прописані. Це не має жодного значення.
Якщо закон не для всіх, сидіти завжди буде тільки той, у кого не має друзів при владі, або грошей, щоб відкупитись.
Очевидно, що на поставлене питання відповіді не буде - "внєзапно"...
Якщо про теперішню, а також усі попередні "команди" - саме так.
На який вже більш, ніж чверть сторіччя - кладуть великий та товстий. Ага... Чхати вони хотіли на будь-який закон, якщо справа стосується їхніх "хотєлок". Інша справа - якщо якогось роботягу за пару колод з лісу, які на землі пролежали вже років із п'ять, або за пів-тони кукурузи, яка назбирана вже по морозах з поля, де її розгубив комбайн... От тоді - Закон!!! На повну!
Тоді - не вважай за нахабство - дай посилання. Бо інакше чимала кількість читачів змушена буде шукати "те, не знаю що".приклад:
Якщо гроші повернуто до бюджету, то можна. У держави тут тільки фінансовий інтерес має бути.
Тоді - не вважай за нахабство - дай посилання. Бо інакше чимала кількість читачів змушена буде шукати "те, не знаю що".
А він що парламентарій? Якщо ні, то як він може впливати на законотворчість?
От у Порошенка найбільша фракція у ВР і виправляча коаліція. Він ставить такі питання?
І ще раз запитую: ви свідомо дискредитуєте Порошенка?
Тоді - не вважай за нахабство - дай посилання. Бо інакше чимала кількість читачів змушена буде шукати "те, не знаю що".
А він що парламентарій? Якщо ні, то як він може впливати на законотворчість?
От у Порошенка найбільша фракція у ВР і виправляча коаліція. Він ставить такі питання?
І ще раз запитую: ви свідомо дискредитуєте Порошенка?
Не маю часу шукати в цьому масиві за однією єдиною ознакою - сумою. Так само, певен, не буде шукати ніхто, хто не має наміру влаштовувати срач.Це реєстр.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Є короткі анотації до справи. Дивись там, де вказано "вирок".
Там є номера справ, які теж можна почитати.
Не маю часу шукати в цьому масиві за однією єдиною ознакою - сумою. Так само, певен, не буде шукати ніхто, хто не має наміру влаштовувати срач.
Правлячу коаліцію складають БПП і НФ. Більше ніхто. Якщо немає більшості, то як вони сформували уряд? Протизаконно?
Не перекручуй. Даєш інфу - давай конкретне посилання, не змушуючи купу людей шукати. До речі, це й правила форуму вимагають. Та й саму інфу треба давати предметно, а не щось-хтось-десь-колись-чомусь-на 90+ лямів (шукайте самі).Так от, ото і є срач, коли "немаєчасу", а "мнєніє" - ого-го...
Не перекручуй. Даєш інфу - давай конкретне посилання, не змушуючи купу людей шукати. До речі, це й правила форуму вимагають. Та й саму інфу треба давати предметно, а не щось-хтось-десь-колись-чомусь-на 90+ лямів (шукайте самі).
І, до речі, будь яке посилання на НАБУ у контексті подій 2001-2002 років - некоректне, м'яко кажучи.
Не будь нахабою - ти даф "інфу" "ніачом", й відіслав шукати хто-зна-що хто-зна-де, а я ще й винен. Чи вважати твоїм зливом? де конкретно там вирок щодо схем йульки зразка 2001-2002 років? Відповідь - нема, бо й бути не може.Значить ти не хочеш...
Так тоді і не лялякай про те, шо не здатен оволодіти.
А треба було суди трусити - ще чотири роки тому. Але їх не чіпатимуть принаймні до виборів, а там - залежно від результатів.До речі, там всі вироки дивні...
ещё один старый склеротик, который всерьёз верит, что веерные отключения - её заслуга...
Для таких дебилов - напомню, что веерные начались тогда, когда йулька была "никто", и звать - "никак".
Конкретно в Харькове - вскоре после того, как из АП в харьковские губернаторы вернулся падло дёмин. Сей фрукт создал структуру "ХИС" - аналогичную "ИСД". И с этого момента из сферы расчётов за электроэнергию были вышвырнуты все до единого участники, кроме ХИС. Прелесть в том, что у оного ни ума, ни духа не хватало для того, чтоб такой пирог не то, что сожрать, а хотя бы понадкусывать. Как результат - крах системы расчётов. Крупные предприятия - не платили (не потому, что не хотели, а потому, что не могли - денег нет, а бартерные схемы не проходили - ХИС их делать не умел, а прочих - не допускали) годами - вообще ничего. И, как следствие - на Змиёвке (а это львиная доля генерации в зоне контроля Северного РДЦ, куда входит и Х. обл.) запасы угля сократились с годового на 10 агрегатов до двухдневного на два агрегата, 8 агрегатов были заглушены. Но структура сетей такова, что переброска (в объёмах компенсации остановки 8 агрегатов Змиёвки) энергии из профицитных (АЭС) зон в сеть Северного РДЦ просто невозможна технически. Вот вам и веерные. Аналогично - в других регионах. Спасибо рыжему пидарасу и его "команде".
Я очень хорошо знаю, о чём говорю, поскольку с 1994 года сам работал в сфере расчётов за эл. энергию, многократно с АЭС заводил месячные объёмы, к примеру, на ХТЗ, КЛЗ, ХЗТД, не говоря о куче мелких потребителей... И списки задолженности потребителей в облэнерго мониторил постоянно, даже тогда, когда (после появления в теме ХИС) их засекретили. И отлично знаю и помню события. А вот как раз йулька - эту фигню прикрыла. Когда она стала вициком при юще - продавила запрет на бартер, переведя все расчёты в денежную форму, а когда и тут научились "кружить" - ужесточила правила, переведя все расчёты в электроэнергетике на более-менее нормальную основу. И с этого времени веерных не стало. От слова "совсем". Лично я последний раз "продавил" "зачёт" "своему" предприятию весной 2002. И - ффсё, лавочка закрылась. Вместе с "веерными".
Зы: Я отлично помню, как вскоре после упомянутых выше действий йульки стали распространяться слухи, что "веерные" - её заслуга. Прелесть в том, что источник этих слухов, по крайней мере в Харькове - те самые рожи из облэнерго, тепловых сетей, и их подельники-коммерцы, которые годами и паслись на "зачётах", и которым она перекрыла кислород...
Впрочем... дебилы, пришибленные склерозом, безусловно, останутся при своих "убеждениях"...