Так ты зрадоеб?
Похоже то чем думают у тебя давно вышло в городскую канализацию. Я конечно не планировал перед тобой отчитываться,но в виде исключения все таки замечу,что за Петра Алексеевича не голосовал и не планирую это делать и в следующий раз. Я голосовал за Гриценко,хотя не убежден,что буду за него голосовать в этот раз......А я думал твоя задача состоит только в том,чтобы 3 раза крикнуть хайль Пеця ....
ну, все поняли...
Не надо демагогии.
Проголосую за Вову Зеленского.
Если будет выдвигаться.
Добкін вищий на зріст і у нього брат є.
Так Пеця все?
I тому ти Добкiна пiариш?
Аааа,я зрозумiв,цэ нэ ти,а цэ бидло пiарэ
А що в цьому випадку робити Юлii Володимiрiвнi?
Оскільки я читаю далеко не все, то маю право не знати напевне... Але, оскільки в мене - з тих таоїх постів, що траплялися мені на очі, складається враження, що ти займаєшся передвиборним піаром цієї дупи, спитаю: чи це так, чи таке враження - хибне?Добкін зробив другий крок до президентства
I тому ти Добкiна пiариш?
Оскільки я читаю далеко не все, то маю право не знати напевне... Але, оскільки в мене - з тих таоїх постів, що траплялися мені на очі, складається враження, що ти займаєшся передвиборним піаром цієї дупи, спитаю: чи це так, чи таке враження - хибне?
Это мысль!
Це - неможливо, дупа - ексклюзивний абсолютно)))таке, як Добкін,
Це - теж неможливо, принаймні - ще декілька років. В нас, на відміну від хуйлостану, Конституцію переписати під будь-кого - вже не дадуть.Мішу в президенти,
Це - неможливо, дупа - ексклюзивний абсолютно)))
Це - теж неможливо, принаймні - ще декілька років. В нас, на відміну від хуйлостану, Конституцію переписати під будь-кого - вже не дадуть.
Між іншим, зараз - те саме. І за чотири останні роки у царині виховання молоді державою не зроблено нічого. Навіть спроб не пригадую...Молодь а навчальних закладах виховують пасивними, жодної масової роботи зі студентами, учнями технікумів, ПТУ колишніх, не проводиться з тим, щоб зробити їх індеферентними до виборів. Всі заходи, які проводяться в Харкові є безнаціональні.
Кушнарьов теж.Добкін зробив другий крок до президентства - переїзджає на Київ.
Між іншим, зараз - те саме. І за чотири останні роки у царині виховання молоді державою не зроблено нічого. Навіть спроб не пригадую...
Ми всi помрэмо?