4000 грн на місяць

Обсудім обсуждающіх

Статус: Офлайн
Повідом.: 4626
Обсудім обсуждающіх

По кухнях за чаркою з кумом, поло під'їзду за лузанням насіння, в верховній Раді в проміжках між підрахунками свого "дебіту-кредиту", на різних "Прямих" та "Непрямих" ТБ-каналах, по інтернетах в робочий час все "осуждают". І притому, вже для 40 мільйонного бидла й цвяхи нікому виробляти, з Китаю завозимо.
Ладно вже зі старперами, які хоч якийсь брак в свій час виробляли, а ось їхні дітки воліють все попасти в Фесенки, Палії, Ганапольські, щоб бабло на нікчемному трьопі заробляти. То й не дивина, що ВВП України на душу населення десь серед відсталих африканців. І тут вже на кремлівського хана це не спишеш. Зате гонору в цих нікчем-тріпачів ... на цілого Черчиля.

Это естественное желание каждого нормального человека - получать хорошие деньги за непыльную работу. То, что молодежь не хочет стоять за станком от звонка до звонка за еду - совершенно нормально.
Логіка постсовка, який вважає, що він вже цивілізований. А паразитувати на природі та на інфраструктурі, яку створили ті ж совки - це нормально? Тріпаються по цілих днях і кричать давай нам надурику газ та євробляхи, не уміючи вже навіть велосипеда виробляти. І не потрібно ділити на робітника та роботодавця, бо обидві категорії сколочені з одного люду - постколоніального жлоба.

Ебать, кто-то смотрит ещё этот чёртов телевизор.

Та ти й таблицю Піфагора заодно викинь. Вона тобі потрібна там на Барабашовці. А книгу коли останній раз читав?
Тока нагуглил, шо эта таблица умножения. Дык я её и так помню, нафиг она мне нужна? А ты не помнишь, носишь с собой? Вообще у меня на крайняк в телефоне калькулятор есть. А у тебя?

Книги читаю регулярно. А шо?

На Барабахе кстати лет 10 не был. Нечего мне нам делать.

... дітки воліють все попасти в Фесенки, Палії, Ганапольські, щоб бабло на нікчемному трьопі заробляти.....
Не завидуй, дурачок. Вместо того чтобы высерать подобные темы в рабочее время, ступай сделай пару десятков цвяхов.
Понятное дело,что тебе за твою безграмотную хуйню никто не заплатит,разве что нахуй пошлют.
....Зате гонору в цих нікчем-тріпачів ... на цілого Черчиля.
По твоим никчемным постам , гонор я наблюдаю у тебя. он конечно ничем не подкреплен кроме твоей немочи.
Логіка постсовка, який вважає, що він вже цивілізований. .....
С самокритикой у тебя еще не все безнадежно.

Если украинские капиталисты не желают вкладывать прибыль в амортизацию и обновление инфраструктуры - кто же им дохтур?
А чого тільки капіталісти, коли й масове бидло теж паразитує на природі. Для доказу дивись стан Полісся через бурштин чи стан Карпат через масову вирубку лісів. А може оте сільське бидло, яке отримало надурняк земельні паї, піклується про стан тієї землі?

Логіка постсовка, який вважає, що він вже цивілізований. А паразитувати на природі та на інфраструктурі, яку створили ті ж совки - це нормально? Тріпаються по цілих днях і кричать давай нам надурику газ та євробляхи, не уміючи вже навіть велосипеда виробляти. І не потрібно ділити на робітника та роботодавця, бо обидві категорії сколочені з одного люду - постколоніального жлоба.

:yahoo:

А чого тільки капіталісти, коли й масове бидло теж паразитує на природі. Для доказу дивись стан Полісся через бурштин чи стан Карпат через масову вирубку лісів. А може оте сільське бидло, яке отримало надурняк земельні паї, піклується про стан тієї землі?

Згоден , проте є факт : риба гниє з голови.

откажись от пенсии. повысь ввп.
Зовсім перепив боцман, коли думає, що відмова від пенсії підвищить ВВП. Хлопче, ВВП підвищує лиш продуктивна праця. До речі, минулого року я писав пропозицію жлобу Реві відносно обміну - я йому повертаю свою пенсію, а він мені згідно ст 41 Конституції надає якийсь невеличкий простоюючий машинобудівний цех, де я собі зароблю і на хліб, і на ікорку до нього. Так ця сволота з совкових замполітів навіть не відповіла.

.... Так ця сволота з совкових замполітів навіть не відповіла.
:рл::рл::D
Прочитав твой лист он наверняка подумал,что тебя все равно не выпустят из сумасшедшего дома :D
Ты Трампу еще ничего не пробовал накалякать ?

Прочитав твой лист он наверняка подумал,что тебя все равно не выпустят из сумасшедшего дома
Ты Трампу еще ничего не пробовал накалякать ?
А ви кажете совок геть був відсталий. Та його виродки типу цього ще гірші відносно цивілізованості. Для такого постколоніального бидла права людини є "брєдом сумашєдшєго".

я йому повертаю свою пенсію, а він мені згідно ст 41 Конституції надає якийсь невеличкий простоюючий машинобудівний цех, де я собі зароблю і на хліб, і на ікорку до нього

сто раз уже писали
вам в свое время дали ваучеры как часть отех цехов в которых вы горбатились
вы эти ваучеры проебали за мешок картошки
теперь уже все, поезд ушел
если вы раньше себе не могли приватизировать цех в качестве пенсионного обеспечения в старости - значит он вам и сейчас не положен
сейчас можем только подать 10 гривен на соль чтоб тот хуй который вы доедаете не был слишком пресным

но в целом по заглавному посту согласен
пиздунов повылазило мама не горюй
с другой стороны если они способны эффективно монетизировать свой пиздеж
то как говорится флаг им в руки

ну и вообще поведайте ка нам о своих личных производственных достижениях
может у вас патенты есть какие на изобретения и так далее
откуда у вас моральное право свысока смотреть на телепиздунов
чего вы добились в жизни

....
так хуле он пиздит тогда
если сам такой же медиапиздун
......
ты сам спросил и сам ответил. этот быдлюк вообще всем и всегда недоволен.Ты разве не заметил,что есть только одно мнение верное,это его высер.

Назад
Зверху Знизу