Обновки

🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ех, сучасні діти. 13 років, 7й клас. Тільки-но навчилась з моєю допомогою запалювати сірники, бо потрібно для хімії. :D
В мене донькв з 5ти років зі мною багаття розпалює і спробуй тільки сірники не дай.

В мене донькв з 5ти років зі мною багаття розпалює і спробуй тільки сірники не дай.
Моя теж поривається в 6 років, але поки не даємо.. ну його нехай) Хай трошки ізвилин більше стане))

IMG_5812.jpeg
Ooops, i did it again

Вітання!

А я зробив ТО: масло, фільтри масляний, повітряний та паливний - 85 євро за матеріали.

Вітання!

А я зробив ТО: масло, фільтри масляний, повітряний та паливний - 85 євро за матеріали.
Дякую. Взагалі в планах не було. Але після продажу фіеСТи стало якось сумно. Тому купив біточка. По техниці ідеал, по косметиці є косяки, але не критичні. Замовив всі фільтри, мастило, колодки, диски задні. Серед тижня теж на ТО поїде.

Доречі. Сьогодні рівно 2 місяці як кинув палити. Після 23 стажу

Подвійне вітання!

Я не палю вже кілька років.
Після переїзду в Німеччину палити стало дуже дорого: 6 євро за пачку замість 1 євро в Україні. То ж майже не палив, але час від часу колеги привозили мені один-два блоки, коли у відрядження приїздили.
А ось кілька років вирішив, що ну його взагалі.

Дякую. Взагалі в планах не було. Але після продажу фіеСТи стало якось сумно. Тому купив біточка. По техниці ідеал, по косметиці є косяки, але не критичні. Замовив всі фільтри, мастило, колодки, диски задні. Серед тижня теж на ТО поїде.

Доречі. Сьогодні рівно 2 місяці як кинув палити. Після 23 стажу
Вітаю!
А ти швидко фіесту продав. У мене джип висіть вже давно, хоча і авто норм і ціна нижче середньої.

Вітаю!
А ти швидко фіесту продав. У мене джип висіть вже давно, хоча і авто норм і ціна нижче середньої.
Пощастило, що знайшовся адекватний дядько і забрав. Так тільки перекупи телефонували. СТхи - тупо неліквід. Ціна така ж як і у овоча.

Останнє редагування:
Відігнав мотоцикл на зимовку. Їхати в +3 таки холодно 😂
Але усе одно прикольно!

Вітаю!
А что за Джип?
Продавал Пежо 308 1.6 дизель 2011 года робот ровно месяц, считаю долговато)), за сколько взял 2 года назад, за столько и продал, но цены осенью 2022 году были ниже.
Очень много вариантов сейчас кроссоверов из США, сами пересмотрели штук 15, пока не остановились на Хонде.

А что за Джип?
Продавал Пежо 308 1.6 дизель 2011 года робот ровно месяц, считаю долговато)), за сколько взял 2 года назад, за столько и продал, но цены осенью 2022 году были ниже.
Очень много вариантов сейчас кроссоверов из США, сами пересмотрели штук 15, пока не остановились на Хонде.
Черокі, 17-го року, повний привід, 2.4.
Ти в Ха продавав?

Черокі, 17-го року, повний привід, 2.4.
Ти в Ха продавав?
Да. Приехала девочка из Полтавы, в сопровождении двух пацанов до 25 лет, без мужа) Повезло)
За месяц смотрело 5-6 человек, но все какие то не решительные. До 6к. прикольный автомобиль.

Приехала девочка из Полтавы, в сопровождении двух пацанов до 25 лет, без мужа) Повезло)
Даже и не знаю кому в этой ситуации больше всех повезло: тебе, девочке, двум пацанам, или все-таки мужу :D

Вітання!

Теж усе це замовив, тепер питання чи самому замінити, чи записатись на сто. Зимно самому цим займатись, але ж економія цілих 35 у.о.))
Думав про закуп нової зимової гуми. На роботі знайшов штангенциркуль, виявилось що стара має ще 6.1 мм(7 років). Ще поїздить :іржач:
Ну і відносно паління, 1 листопада було 16 років без папіросів, перед тим 9 років по пачці щодня :курю:

35€ тут тільки самому на станції самообслуговування, за аренду підйомника та утилізацію масла. :D
в кілометрі від дому є стоянка з рампою, металевою і іржавою, платиш 20 злотих(5$) за годину, є спеціальні цистерни для вживаного олею, вони самі утилізують
цього разу мабуть поїду на СТО, але їх треба пільнувати, було таке що майстер залив 5 літрів і бачу що "юлить" але нічого не говорить, дивлюсь в багажнику ще 2 літрові банки стоять...
Запитав чого не долили 2 літра - "а я не побачив їх, подумав що Пан знає скільки треба, ось 5 і залив..". Тобто він був готовий віддати машину без повної заміни, добре що я раніше прийшов

А кто аккумуляторы Topla на форуме продавал?
Я без претензий :) Просто хотел найти когда я его купил. Сколько лет проработал…
Листик с датой сгнил :(
Надо маркером писать наверно дату на аккумуляторе

А кто аккумуляторы Topla на форуме продавал?
Я без претензий :) Просто хотел найти когда я его купил. Сколько лет проработал…
Листик с датой сгнил :(
Надо маркером писать наверно дату на аккумуляторе
Акб продавал Источник Тока, но х.з. біли у него Topla или нет.

Даже и не знаю кому в этой ситуации больше всех повезло: тебе, девочке, двум пацанам, или все-таки мужу :D
Думаю всем: мне так как пробег был 199500 км), не хотелось за 200к. перевалить)), девочке за 30 лет, будет иметь в собственности авто (права у нее есть, но лет 5 не ездила), пацаны за проверку-доставку заработали какую то копеечку, мужу повезло, что не словили на блокпосту, и то что появилось ещё одно авто в семью которое нужно обслуживать))
Все в плюсе)))

Назад
Зверху Знизу