3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Настільки не ОК, що не можна розбавити новим, саме як ти й зробив? То хіба в нього йобана обізяна і єбічєская сила насрали.
Чим більше викатаєш, тим більш помітним має бути ефект.

А насправді мот на минулорічному бензині якось важко заводиться, сподіваюсь, що справа саме в ньому.
Плесни присадки-стабилизатора топлива перед тем как оставлять мот на зиму.

Немного весеннего вайба в WA, на фоне Рейнира.

Лугале, тут нещодавно пригадали, що Ормуз для Штатів це як Суець для Британії в 60х.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можеш прочитати історію і провести паралелі і більше не дивуватись, чому вам ніхто не допомагає...

Останнє редагування:
Заправив повний бак мотоцикла. Десь 1/4 минулорічного бенза залишалась
Він у тебе з порожнім баком зимував? Мені досвідчені мотоводи радили на зиму заливати паливо до повного, щоб бак не іржавів. Так і роблю завжди.

А насправді мот на минулорічному бензині якось важко заводиться, сподіваюсь, що справа саме в ньому.
Термін придатності бензина - 1 рік. Якщо ти його заливав незадовго до кінця минулого мотосезону, то він навряд чи міг помітно зіпсуватися. Бо на наших АЗС майже завжди свіже паливо, сам розумієш чому.

Він у тебе з порожнім баком зимував? Мені досвідчені мотоводи радили на зиму заливати паливо до повного, щоб бак не іржавів. Так і роблю завжди.

Термін придатності бензина - 1 рік. Якщо ти його заливав незадовго до кінця минулого мотосезону, то він навряд чи міг помітно зіпсуватися. Бо на наших АЗС майже завжди свіже паливо, сам розумієш чому.
Так, все правильно. На зиму, та й в принципі в холодну погоду, має бути повний бак. У такому випадку не буде конденсату.

Ніколи таких проблем не будо, це вперше. Може якась партія бензу незрозуміла. Короче кажучи, покатаємо - подивимось.

Сьогодні дизель по 2,48€ * 6л = 14,88€/100 км.
6 літрів на сотню дизель їсти буде десь при 140-150 км на годину на круїзі? це електричка теж з такою швидкістю їхала? бо у тебе там 113 середня, не зрозуміло..

6 літрів на сотню дизель їсти буде десь при 140-150 км на годину на круїзі? це електричка теж з такою швидкістю їхала? бо у тебе там 113 середня, не зрозуміло..
130-150км/г на круїзі.
Типу 130 більшість шляху, але коли бачив, що ще лишається заряд перед запланованою зарядкою, то підвищував. + постійні обгони. Бо права смуга в вантажівках, середня в більшості їде на кілька кілометрів повільніше за тебе, то ж щоби не заважати скороходам в лівій, часто доводилось швиденько прискорюватись та обганяти.
Моя попередня в такому режимі їла десь в районі 6+-.
Не забуваємо, що Німеччина не повністю рівнинна, має рельєф. На якому, доречі, нажаль, попередня автівка втрачала швидкість вгору, бо в мене ж був найслабший дизель - 92 конячки.

Лугале, тут нещодавно пригадали, що Ормуз для Штатів це як Суець для Британії в 60х.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можеш прочитати історію і провести паралелі і більше не дивуватись, чому вам ніхто не допомагає...
Нам? Странно, я думал цены растут у вас. Вон бой суперстар не жалуется на цену галона...
Ну и да, главное, не удивлятся, если вдруг что.

Можеш прочитати історію і провести паралелі і більше не дивуватись, чому вам ніхто не допомагає
Для Европы это тоже плохой прецедент. Если (или скорее когда) рашка нападет на ЕС, политическое руководство Америки сможет сказать и своим генералам и холопам избирателям "а помните как они отказались нас поддержать в Иране, думаете стоит за них воевать?".

Назад
Зверху Знизу