Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Давно цей девайс використовуємо всією родиною. Якщо регулярно використовувати не буде зубного каменю (звісно він його не зніме але запобігає його появі після чистки).Іригатор - цікава та корисна річ! Якщо ще не маєте, подивіться в його напрямку!![]()
Іх там два должно бить на танкова монстра.Обновка - акум (ще в суботу). На 80 А*год замість 70. Гарантія - 18 місяців.
![]()
Всех операторов чата заменил Q ?
Який порекомендуєте? Довно думав придбати.Іригатор - цікава та корисна річ! Якщо ще не маєте, подивіться в його напрямку!![]()
я ось такий можу порекомендувати, по факту Philips Sonicare Power Flosser 3000 HX3826/31Який порекомендуєте? Довно думав придбати.
Дякую. Розглядали стаціонарний варіант? Нещодавно тут вже бритви обговорювали та проблему з акумулятором. Хотілось може не думати про це все.я ось такий можу порекомендувати, по факту Philips Sonicare Power Flosser 3000 HX3826/31
рік вже працює, потужності достатньо для чистки під брекетами.
Був і стаціонарний і з вбудованим акумулятором. Стаціонарний сподобався набагато більше, але має бути місце куди його поставити.Дякую. Розглядали стаціонарний варіант? Нещодавно тут вже бритви обговорювали та проблему з акумулятором. Хотілось може не думати про це все.
Алік пише за три тижні - привозить за тиждень. Бо склади десь у Польше, або Латвії.Вимушений був придбати LED-лампи Drivex UL-03, цоколь H7, в лінзоване ближнє світло свого Меган 3.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Взяв, бо рідні галогенки - це просто пєчалька. Особливо, в дощ і туман на розбитій дорозі між Лозовою і Близнюками...
Дорого, канєшно, на АліЕкспрес аналогічні на 1000 грн дешевше коштують, але їздити треба вже зараз, і чекати на доставку два-три тижня - не варіант.
Встановив без проблем, світять збс, помилки canbus немає, СТГ така сама чітка, як і у рідних галогенок. Попередньо, мені подобається!
Мабуть, тому мені лазерний рівень вже другий місяць їде, поштою Естонії, і все ще хз де бовтаєтьсяАлік пише за три тижні - привозить за тиждень. Бо склади десь у Польше, або Латвії.

Ти у ніх в чорному спіскє. 😁Мабуть, тому мені лазерний рівень вже другий місяць їде, поштою Естонії, і все ще хз де бовтається![]()
Платінум аккаунт, хулє😎Ти у ніх в чорному спіскє. 😁
розглядали, але врешті вирішили, що можливість взяти з собою в поїздку важливіша за теоретичну довготривалість.Розглядали стаціонарний варіант?