Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я не про это. Я про то, что правовая система США раздельно отличается от таковой в Украине. В частности устройством судебной и криминальных систем, а так же прецедентным правом.
Я ясно написал, что я имел ввиду. И я больше чем уверен, что если мы сейчас начнем разбираться, то окажется, что нарид тут не особо понимает, что такое прецедентное право и в каком случае оно будет применяться.

Останнє редагування:
Гадаєш не посадять і за неї вийдуть на протести, завдяки яким її потім оберуть на виборах? :D
Чому б і ні) Тем более обвиняют в какой-то смешной херне. Особенно на фоне миндичей и черных зарплат у всех слуг.

Я ясно написал, что я имел ввиду. И я больше чем уверен, что если мы сейчас начнем разбираться, то окажется, что нарид тут не особо понимает, что такое прецедентное право и в каком случае оно будет применяться.
А нарид тут причем?

Особливо якщо порівняти, що ті крали у держави, тобто в усіх нас, а ця ні в кого не крала, так? :D

Останнє редагування:
Люля є політичний труп, багатенько рочків як. Зараз на бабцю подали струм, воно трошечки подало ознаки життя. Як та сама жабка на уроці біології.
Ні куя їй не буде. Повиє з трибуни. Не буду здивований, якщо це шоу ще й було з нею заздалегідь погоджене.
Імхо, це більше про те, щоб нагадати депутангам, як треба вірно і швидко голосувати за потрібні потужничу рішення. Країні потрібні кадрові ротації, ой, вибачте - зміни ) А вони, сцуко, морозяться ліжка переставити в борделі. Страху немає зовсім.

Назад
Зверху Знизу