Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
З чого ти вирішив, що неможна рухатись далі? Можна ж. Я доїхав.
Ты прекрасно знаешь, что при отключении всех приборов ты должен был вызвать бесплатный(который входит в страховку) эвакуатор. Давай без этого, да?

ЗЫ представь на двс приборка отключилась. Фары горят? хз, поворотники мигают, хз. Это намного хуже чем с чеком езжить.

Здравого смысла. Что делают когда любая система мониторинга вышла из строя - прекращают использовать то, что мониторила эта система.
Це якісь твої фантазії.
Швидкість я мониторив на гугл мепс на телефоні (там воно показує швидкість за гпс).
Поворотники працювали, мені це було видно бо вони є в дзеркалах.

Я б, звісно, нікуди далеко не поїхав, бо не знав би, коли требя заряджатись. Але повернутись до Потсдаму з Берліна я знав, що заряду вистачить на кілька подорожей туди-назад, щонайменше.

Ще щось зобов'язаний?

Це якісь твої фантазії.
Швидкість я мониторив на гугл мепс на телефоні (там воно показує швидкість за гпс).
Поворотники працювали, мені це було видно бо вони є в дзеркалах.

Я б, звісно, нікуди далеко не поїхав, бо не знав би, коли требя заряджатись. Але повернутись до Потсдаму з Берліна я знав, що заряду вистачить на кілька подорожей туди-назад, щонайменше.

Ще щось зобов'язаний?
там твой любимый Gemini говорит что это не безопасно

Почему это опасно и незаконно
  • Отсутствие информации: Вы не будете знать свою скорость, уровень топлива, температуру двигателя, индикаторы неисправностей и поворотники, что критически важно для безопасности.
  • Нарушение ПДД: Отсутствие работающих приборов, освещения или индикаторов — это нарушение, за которое в Германии могут выписать штраф.
  • Риск ДТП: Без приборов вы не сможете адекватно оценить дорожную ситуацию.

Чи авто з непрацюючою приборкою пройде техогляд в німеччині?
Процедура техогляду недосконала.
Можна отримати ТО на два роки і наступного дня зламатися так, що не пройшов би його ще раз, але продовжувати їздити ще два роки. Селяві.

там твой любимый Gemini говорит что это не безопасно
Я ж вже на це відповів.
Поворотники працювали, я їх в дзеркалах бачив.
Про світло якось і без приборки зрозуміло, якщо вночі. Але це було вдень та влітку.
Швидкість контролював по гугл мапс.
Все інше не про електрички.

Я ж вже на це відповів.
Поворотники працювали, я їх в дзеркалах бачив.
Про світло якось і без приборки зрозуміло, якщо вночі. Але це було вдень та влітку.
Швидкість контролював по гугл мапс.
Все інше не про електрички.
Что не про электрички, возможные критические ошибки на панели, которые ты не видишь. Серьезная проблема с тормозами, рулевой системой, другие ошибки, которые влияют на безопасность твою и окружающих. Это так эпично, мне даже писать больше нечего, не закапывай себя дальше. Электричка намного больше от этой панели зависит чем двс. Если она сломалась то может быть вообще все что угодно. Ты газ нажмешь, а педаль не отпустит - проблема в электрике на электрической тачки это ***** комбо *****. Аккумуляторы перегрелись и на монитор дали больше чем надо вот он и вырубился. Аж интересно что ты там дальше будешь блеять.

Что не про электрички, возможные критические ошибки на панели, которые ты не видишь. Серьезная проблема с тормозами, рулевой системой, другие ошибки, которые влияют на безопасность твою и окружающих. Это так эпично, мне даже писать больше нечего, не закапывай себя дальше. Электричка намного больше от этой панели зависит чем двс. Если она сломалась то может быть вообще все что угодно. Ты газ нажмешь, а педаль не отпустит - проблема в электрике на электрической тачки это ***** комбо *****. Аккумуляторы перегрелись и на монитор дали больше чем надо вот он и вырубился. Аж интересно что ты там дальше будешь блеять.
Мені не треба більше нічого казати, бо я вже на все валідне відповів. А зараз пішло невалідне, що навіть коментувати не треба витрачати час. :D

Процедура техогляду недосконала.
я в курсі.
Я про інше. Наявність працюючої приборки - це частина омологації авто, отже без приборки авто втрачає омологацію і по дорогах пересуватись не має права. Непрацююча приборка це теє несправність. І за логікою зі всіма несправностями, з якими авто не пройшло би техогляд, не маєш пересуватись по дорогах загального користування. Хіба ні?

я в курсі.
Я про інше. Наявність працюючої приборки - це частина омологації авто, отже без приборки авто втрачає омологацію і по дорогах пересуватись не має права. Непрацююча приборка це теє несправність. І за логікою зі всіма несправностями, з якими авто не пройшло би техогляд, не маєш пересуватись по дорогах загального користування. Хіба ні?
Я не користувався машиною з непрацюючою приборкою. Я повернувся додому (це була неділя, жодний сервіс не працює) і наступного ранку (у понеділок) одразу до відкриття відігнав машину до найближчого офіційного сервісу.
Це не заборонено.
Або доведіть зворотнє, без оцих роздумів та відсилок до здорового глузду.

Я не користувався машиною з непрацюючою приборкою. Я повернувся додому (це була неділя, жодний сервіс не працює) і наступного ранку (у понеділок) одразу до відкриття відігнав машину до найближчого офіційного сервісу.
Це не заборонено.
це і є користування автівкою з непрацюючою приборкою.. і це заборонено
Або доведіть зворотнє, без оцих роздумів та відсилок до здорового глузду.
так тут доводити нема чого. я коли забираю чергового корча для армії, то там або або. Або у нього є важний техогляд, або нема. Якщо є, то далі дивимось чи має цей корч можливість легального пересування по дорогах чи ні (наявність/відсутність несправностей).
Якщо є хоч одна відповідь ні і немає можливості виправити одразу на місці, то корч вантажиться на лафету, бо на своїх чотирьох рухатись він легаольно не може. І не важливо, чи до дому чи до сервіса і чи неділя чи різдво.

До вічних спорів хата/квартира, Андроід/iOS додався срачок електро/ДВЗ.
Недавно ехал в десять вечера на такси лифе. Уличное освещение было выключено. А водила ехал большую часть пути с выключенными фарами и только иногда включал по необходимости) Я так понимаю электроэнергию экономил:рл::D

це і є користування автівкою з непрацюючою приборкою.. і це заборонено
Ким/чим?
Я розумію, що наявність спідометра є необхідністю для отримання допуску на дороги загального користування.
А що мені заважає в якості спідометра використати телефон з гпс?
Тільки те, що та норма була написана, коли гпс ще не був загально доступний і ніхто тоді не знав, що може бути така альтернатива?

Це вже не кажучи, що що робити, коли приборка померла на ходу на автобані? Порушувати вашу уяву і продовжувати їхати до найближчого з'їзду чи екстренно загальмувати і більше не рухатись, бо не гоже порушувати правила допуску на дороги загального користування?

Недавно ехал в десять вечера на такси лифе. Уличное освещение было выключено. А водила ехал большую часть пути с выключенными фарами и только иногда включал по необходимости) Я так понимаю электроэнергию экономил:рл::D
Valera is doing valera's things :)

BYD все ще 1/2 за розмірами виробництва в порівнянні з ФВ.
Будь-який китайський виробник субсідується своєю державою. Якщо б не було судсидій, то вони б так не переважали навіть на свому ринку.

Я розумію, що тобі хочеться рандомні факти на свою користь використати, але ніт. Не зі мною.
И что? Бид растёт а остальные наоборот. Спасибо надо говорить зелёной повестке.

И что? Бид растёт а остальные наоборот. Спасибо надо говорить зелёной повестке.
А почему не дешевизне рабочей силы в Китае? Почему не либеральности патентного права? Ну или почему или как правильно уже говорили, не жирным субсидиям в ключевую индустрию которой Китай считает автомобилестроение? Почему не контролем над редкоземельными металлами, которой Китай озаботился еще лет 10 назад?

Так-то зеленую повестку можно поблагодарить и за то что ноут в Китае сделан. Только есть-ли смысл?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу