Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Іригатор - цікава та корисна річ! Якщо ще не маєте, подивіться в його напрямку! :)

Іригатор - цікава та корисна річ! Якщо ще не маєте, подивіться в його напрямку! :)
Давно цей девайс використовуємо всією родиною. Якщо регулярно використовувати не буде зубного каменю (звісно він його не зніме але запобігає його появі після чистки).

Обновка - акум (ще в суботу). На 80 А*год замість 70. Гарантія - 18 місяців.
IMG_8685.webp

Инфоцыган из чулана вещает в тикток правду о которой никто не говорит :рл:

Я не знаю, що продається на українському ринку.
На німецькому поруч з добре відомими брендами повно якихось ноунеймів (ну, як на мене, бо ніколи не чув), які в тестах займають високі позиції.

Дружина обрала Панасонік десь за 70€.
Я сам також дивився би в бік Філіпсу чи Браун-Орал Б.

Який порекомендуєте? Довно думав придбати.
я ось такий можу порекомендувати, по факту Philips Sonicare Power Flosser 3000 HX3826/31
рік вже працює, потужності достатньо для чистки під брекетами.

я ось такий можу порекомендувати, по факту Philips Sonicare Power Flosser 3000 HX3826/31
рік вже працює, потужності достатньо для чистки під брекетами.
Дякую. Розглядали стаціонарний варіант? Нещодавно тут вже бритви обговорювали та проблему з акумулятором. Хотілось може не думати про це все.

Дякую. Розглядали стаціонарний варіант? Нещодавно тут вже бритви обговорювали та проблему з акумулятором. Хотілось може не думати про це все.
Був і стаціонарний і з вбудованим акумулятором. Стаціонарний сподобався набагато більше, але має бути місце куди його поставити.

Вимушений був придбати LED-лампи Drivex UL-03, цоколь H7, в лінзоване ближнє світло свого Меган 3.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Взяв, бо рідні галогенки - це просто пєчалька. Особливо, в дощ і туман на розбитій дорозі між Лозовою і Близнюками...
Дорого, канєшно, на АліЕкспрес аналогічні на 1000 грн дешевше коштують, але їздити треба вже зараз, і чекати на доставку два-три тижня - не варіант.

Встановив без проблем, світять збс, помилки canbus немає, СТГ така сама чітка, як і у рідних галогенок. Попередньо, мені подобається!

Вкладення

• dsc09373.webp
    dsc09373.webp
    428.6 КБ · Перегляди: 6
Вимушений був придбати LED-лампи Drivex UL-03, цоколь H7, в лінзоване ближнє світло свого Меган 3.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Взяв, бо рідні галогенки - це просто пєчалька. Особливо, в дощ і туман на розбитій дорозі між Лозовою і Близнюками...
Дорого, канєшно, на АліЕкспрес аналогічні на 1000 грн дешевше коштують, але їздити треба вже зараз, і чекати на доставку два-три тижня - не варіант.

Встановив без проблем, світять збс, помилки canbus немає, СТГ така сама чітка, як і у рідних галогенок. Попередньо, мені подобається!
Алік пише за три тижні - привозить за тиждень. Бо склади десь у Польше, або Латвії.

Алік пише за три тижні - привозить за тиждень. Бо склади десь у Польше, або Латвії.
Мабуть, тому мені лазерний рівень вже другий місяць їде, поштою Естонії, і все ще хз де бовтається:D

Назад
Зверху Знизу