Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟢 17:36 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 17:36 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Але головне - комфорт і безпека. Машина, можна сказати, сама вміє їздити.
Я кайфую. Це - еволюція.
Современные бензиновые корчи тоже сами ездить умеют. Не все, как собсно и не все электрички это умеют.

Что эволюционного в идее электрокорча и ее современном воплощении мне неясно. Самой концепции электромобиля буквально сто лет в обед.

• 🟢 17:36 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Современные бензиновые корчи тоже сами ездить умеют. Не все, как собсно и не все электрички это умеют.

Что эволюционного в идее электрокорча и ее современном вополщении мне неясно. Самой концепции электромобиля буквально сто лет в обед.
А я це казав не маючи на увазі тип приводу, а лише сучасність авто, в якому, типу, є лише планшети і нічим не цікаве.

Що до специфіки електрички, то це тиша та низький центр ваги, який компенсує її, вагу, яка більше. То ж вона так само азартно керується. :)

Але головне - комфорт і безпека. Машина, можна сказати, сама вміє їздити.
Я кайфую. Це - еволюція.
І чхати, що ви там думаєте з цього приводу. :D
Ага, а потім сідаєш у звичайну машину, а там руль треба смикати постійно, тому що вона не іде сама по полосі, і не підрулює. Ногу на тормозі тре тримати тому що не затормозить якщо що, і по дзеркалам постійно дивитися тому що не підкаже що хтось підкрадуюється збоку або позаду. Я недавно спробував -- це прям журба і постійний стрес. Ніби знову навчаєшься водити.

Да-да, речь про двс, если что.

Останнє редагування:
А це колись був розділ автоХОББІ, коли люди ділилися враженнями від керування, збиралися на стрітсракінг, показували цікаві машини, а не тільки ті, що найменше палива споживають або ремонтопригодні під під'їздом.
Єххх, минулі часи.
увы - что одним хобби то другим рутина
опять же с возрастом меняются и приоритеты :незнаю:

Брал у брата купру форментор покататься - ото весело и задорно. А все эти вот электрички - не хо чу.
Буду до последнего ездить на ДВС. Вот такой я твердолобый.
Мені не зайшов, якийсь незрозумілий гольф на стероідах

Вам би таку саме зарядну інфраструткуру, як тут, дати, то таких було б значно менше.
Але, звісно, не на часі.
Якщо що, то у нас зарядна інфраструктура більш зручна ніж в Німеції :D
А враховуючи німецькі ціни на електрику - взагалі немає сенсу купувати там електричку.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу