Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну моє наяйскравіше враження від Кракова это співвідчизники які на якихось обшарпаних коритах обгоняют справа і з ліва і матюкаються в окно що я занадто повільно іду (я-ж законослух'яний, тому 50кмг).
Тому, якщо іх стане меньше, то здається це і непогано.
Моє авто 2012 року, повністю обслужене, щорічно проходить ТО, не гниле, не пердить, не димить, видає СО2 менше ніж новенький Кайєн чи подібні потужні автівки.
Я сам за те щоб більш докладно перевіряли старі автомобілі, часто відчуваю сморід спереду їдучого авто або без каталізатора, або ще з чимось вирізаним...
Моя точка зору, як і більшості - хочуть гарно заробити.

Моє авто 2012 року, повністю обслужене, щорічно проходить ТО, не гниле, не пердить, не димить, видає СО2 менше ніж новенький Кайєн чи подібні потужні автівки.
Я сам за те щоб більш докладно перевіряли старі автомобілі, часто відчуваю сморід спереду їдучого авто або без каталізатора, або ще з чимось вирізаним...
Моя точка зору, як і більшості - хочуть гарно заробити.
Я не мав на увазі особисто тебе, я впевнен що ти розумна людина, не матюкаєшься з вікна на дорозі, і не "учітель".

Але на нажаль там здається вистачає чоловіків середнього віку яки туда якимось чином потрапили, і яки по-свойськи, своіх "повчають". На поляков, я так розумію, вони так не выделываюся.

питання там не в CO2, а в сажі та в NOx
Доречі, нещодавно згадував твоє питання щодо мийки бритви. Чи вона щось дає.
Я зараз якось трохи змінив підхід до гоління. Використовую піну, а не посуху. А може частіше став мити. То ж зараз після гоління розбираю ті ножі і вони чисті, можна цього не робити більше.

Назад
Зверху Знизу