Че за игнор, где ответ про торрент?
Торрент - нарушение авторских прав.
Адблок - не нарушение ничьих прав.
Дааа, а если подумать?
Ну давай, расскажи, чьи права я нарушаю блокируя рекламу?
я про торрент
так Андрюха ж в ПокотиловкеФсьо пропало, а ты ещё в Харькове? Сглотнув поддерживаешь капитуляцию?
так Андрюха ж в Покотиловке
так Андрюха ж в Покотиловке
так все ока должен быть в золотом
Женьок, бачив твою тачку. Добре підготувався
29 жовтня 2019 року Верховна Рада нарешті ввела за це штрафи.
Рішення прийнято у другому читанні.
Дитячі автокрісла – це основа виживання під час ДТП. Фото petrograd99/Depositphotos
Законопроект 1150 підтримали всі фракції. За нього проголосували 332 народних депутати.
Згідно з законопроектом, за порушення правил перевезення дітей водій отримує штраф у розмірі 30 неоподаткованих мінімумів (510 гривень).
При повторному порушені штраф сягатиме – 850 гривень.
Заборона перевозити дітей віком до 12 років і зростом до 145 сантиметрів у машині без використання спеціальних засобів, які дозволять пристебнути дитину пасками безпеки існувала й раніше, але штрафи не були передбачені.
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operationэто деза
никакого разведения нет
так все ок
это деза
никакого разведения нет
это лох зеленый пытается развести свой электорат обоссаный
Давно пора. Налички вообще быть не должно, это прошлый век.
Кто же тогда Порше и рейндж Ровер будет покупать?
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation
2 год ·
Повідомляємо, що сьогодні, 29 жовтня 2019 року, о 12.00 годині розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Це стало можливим через дотримання режиму тиші протягом останнього тижня.
Представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ було підтверджено початок розведення сил та засобів.
Українською стороною буде вжито всіх необхідних заходів, і відведення сил і засобів не послабить оборонні можливості українських підрозділів на визначеній ділянці, а влада ні в якому разі не залишить місцеве населення поза увагою, оскільки всі заходи проводяться з однією метою - безпека на зазначених ділянках розведення, збереження життя та здоров’я мирних жителів та військовослужбовців. Зазначаємо, що обстріл, про який повідомлялося напередодні, відбувся не в зоні розведення сил та засобів.
зелепидор?Ой, а почему это ты обоссанный и не элекорат, кто это сделал?
зелепидор?
можешь не отвечать,вижу что да
я по зелепидарски не понимаю?ты скажи че обоссался?
я по зелепидарски не понимаю?
я по зелепидарски не понимаю?
ты вот скажи,ты нелох то хоть?
Как-то так