Що тебе дивує?Моя мама за йобка.Паспорт тільки загубила.за бойка блять! бойка!
Це капець, на роботі у молоді питаю яка у вас аргументація, щоб голосувати за Зеленського?Це в другому турі!
З тобою їсти не вийде.оце мені незрозуміло.
Люди, які війну бачили лише у ФБ або ТБ, так переймаються цим...
А можно змінити?
Петро-28 відсотків.
Що тебе дивує?Моя мама за йобка.Паспорт тільки загубила.
Що ставишь?Тоталізатор працює.Вища ставка-кава всій гілці.Харьков вангую будет за Бойко.
Я до неї пів-року не їздив.Негоже зашкоджати виборцям
Так вони не цікавились навіть его передвиборчою програмою. Не бачили жодного відео з ним, окрім "95 кварталу".оце мені незрозуміло.
Люди, які війну бачили лише у ФБ або ТБ, так переймаються цим...
Взагалі-то.дуже б не хотілося,щоб ці вибори розсорили Українців.Все ж таки не "овоча" вибираємо.І ціль одна-добробут кожній хаті. Давайте без лайки!
Забули,що за 300 км йде війна.І вбивають бля,там насмерть.Не бачили жодного відео з ним, окрім "95 кварталу".
Тут,про війну написали.Може,екскурсії туди робити?Під розписку?Щоб,так би мовити.на собі відчули?овощ, петрушка... одного огорода урожай
Це капець, на роботі у молоді питаю яка у вас аргументація, щоб голосувати за Зеленського?
Нууу... він нове обличчя, він не крав, він зупинить війну.
Питаю, а як він це зробе? Ну якось.
Дуже переконливі доводи. )
Або питаю, чи знають вони, що в компетенції президента, а за що відповідає парламент? Нуль.
Сподіваюсь, що не вся молодь така у нас.
Перлів дуже багато почула. Деякі вважають, що бізнес в Росії то нічого страшного. Або якщо я розмовляю російською, то з якого переляку гоню на неї. І що повинна спілкуватись виключно українською.Забули,що за 300 км йде війна.І вбивають бля,там насмерть.
В это и страшно, что бездумно, чиста паприколу.Вся или не вся, но очень много 18-22 летних избиратедей со смехом голосуюших за зелибобу. А нам потом с этим жить и их учить
хруй, ты или тупой или наивный....
через 28 дней продлят еще.
пойдет уже договорняк, кому какой кусочек отдадут после выборов...
ляшко вот с тимошенко уже кричали шо против...а голоса то "ЗА".
пиздаболы.
если не продлят, то ты пойдешь нахуй.
впрочем как всегда...
Ап.
только что общался с военкомом одного из районов.
УЖЕ сегодня пришли ОИ (оперативная информация) с киева...уже подписан приказ на 2 волны мобилизации.
1. Те, кто уже воевал в АТО.
2. Те, кто проходил срочную службу.
Готовьтесь к пизде ребята....
тогда то до выборов далеко было, а сейчас - на носу
В это тёплое воскресенье украинцы предпочитают такие алкогольные напитки:
"ЗЕбровка" — 28,17
"Вдова Клико" — 20,26
"Шоколадный ликер" — 17,43
Данные на 14-00.