Электрик охуенный на Панораме.Сережа.Вылечил мой увал после трех электриков которые нихуя не могли найти. Легендарный Дондон тоже ничем не смог помочь
Затестив ікорку з ікра365.
Lemberg по акції за 560 грн\400г.
Хрей каже йому норм. (с)
Звісно є.А в спорт купе есть фирменные зелёные люминисцентные часы? Впервые я их встречал на пруле начала 70х.
солара дарит свободу!
кстати а хоть кто-то понял сию фразу применимо к соларе?
была повторена минимум 2 раза
Я поясню.
На цій машині ти можеш їздити як завгодно.
Як нігер сутинер в шубі, м'яко та повільно, чи як реднек ,чи якБНВстудент з спермотоксікозом.
Вона може бути спокійною та тихою, але варто натиснути на гашетку, як під капотом прокидається ураган "Солара"з потужним рокотом багатолітрового V6 і мчить купе назустріч вітру!
Свобода - ти любої миті можеш залишити позаду 95% машин потоку.
Свобода - обгони на Соларі - це насолода. Тільки побачив вікно, кік даун, декілька секунд і ти попереду всіх а на спідометрі вже 180-200.
Свобода - бо це машина для тебе, а не для спиногризів та тещіних лахміть що потрібно перевозити на дачу.
ох и пиздешьСвобода - ти любої миті можеш залишити позаду 95% машин потоку.
ага...280Свобода - обгони на Соларі - це насолода. Тільки побачив вікно, кік даун, декілька секунд і ти попереду всіх а на спідометрі вже 180-200.
где? там же где и силеры с малой арнаутской?
On February 3, 2016, Toyota announced that it would shut down the Scion brand in August 2016, with selected models to be re-branded as Toyota vehicles for the 2017 model year.[5]
Я тоді візьму 25 і пошлю мерси8? ну 8 маловато...
берем w140 тысяч за 10...15 и шлем нахуй вообще весь автопром
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
та ну это же Хрей. его радует любая машина, главное что она его.
думаю что если б он ща пересел на зубилу или еще какой нить таз, то через пол года запел бы такую же песню. типа машина огонь, починить можно даже в поле зимней ночью, имея из инструмента только молоток средних размеров. не то шо отот новодельный шлак. и т.д.
Я не жартую. Виходячи на обгін пари фур на 120 я стаю в ряд на 180-190ага...280
в гермашке есть горбуша?
От скажи, ти і вжитті такий дібіл?
Я тобі для чого написав Lemberg ?
Це німецька ікра!
Я гадав ти троль...а тепер я сумніваюсь
та ну нахуй, от мазда с алатовыми дисками чем глобально от авео отличалась?
или вольва-сарай с 1.8 и палкой
бггг
магазин откровенно продает фальсификат
но лемберг там точно будет настоящий
я как бы призываю подумать о правильности утверждения что икра горбуши немецкая
Замість мізків в тебе фальсифікат
авжеж спадало.
а потом я вспомнил, как один известный форумчанин выменял у перекупов, ключ на ключ, вольвешник универсал с мотором типа 1.6 и жестко дрочил на нее
конечно же на тот моент у перекупов было дохуя тачек на обмен, но та вольва была божественна и ты влюбился с первого взгляда.