та то ми по своїм барижним справамнам тоже интересно
Саме так і булоА потом тебя подрезал кто - и он уже пидарасом стал
Та нє, то пару гандонів з Рошену не тортРошен не торт.
га, значит спиздил фуру товара и тикать, да?та то ми по своїм барижним справам
зато в тепле, делать нихуя не надо, знай только бабло лопатой греби!зараз не зможу у офісі цілими днями сидіти
напиши петицию хозяину рошенаТа нє, то пару гандонів з Рошену не торт
В-принціпи, можна, це тищ так 600-800 заразга, значит спиздил фуру товара и тикать, да?
В-принціпи, можна, це тищ так 600-800 зараз
Та ну нах, щоб ви мене як Андрюху заганяли? Я вже тепленьке містечко знайшов на крайній випадок, навіть з трохи більшою з/п.зато в тепле, делать нихуя не надо, знай только бабло лопатой греби! давай к нам
Там пиши-не пиши, все одно нахуй пошлють.напиши петицию хозяину рошена
А алимпуз скажет, что с танка расстрелялВ-принціпи, можна, це тищ так 600-800 зараз
"Конти"?Я вже тепленьке містечко знайшов на крайній випадок, навіть з трохи більшою з/п.
Нє, ті ще більші підараси"Конти"?
Ти смієшся, а восени приїхала тьотка з Луганська, затарила повний 5-тонник товару, заплатали нам бабло і поперла назад. А потім раз, і згоріла її машинка, поки чекала потрібну зміну на блок-постуА алимпуз скажет, что с танка расстрелял
ага, значит от 7ми до 10ти строгачаВ-принціпи, можна, це тищ так 600-800 зараз
хруй сам себя загоняет... мы лишь придаем ему направлениеТа ну нах, щоб ви мене як Андрюху заганяли?
Давай на темную сторону... Сначала тяжковато будет в фин плане, но за то перспективы норм...
IT )))шо за темная сторона?
та пошли их нахУ рєпі
Димента вальнули. Бригада на месте
IT )))
Цыкаво, парковщики пыдходили до них за оплатою?Димента вальнули. Бригада на месте
А хтойта? Мафия?
Так і зробив...та пошли их нах