Ну, з дружиною теж у цьому плані пощастиловот видишь. я никого не осуждаю/обсуждаю. бывает всякое. а родителям терпения и мудрости.
Ніколи не розумів користі з "кр0сивих" номерів. Ну, музика - зрозуміло, диски - знов-таки, з точки зору практичності.
А всі ці фетіші-прикраси, пацанські номери, хутряний салон, "адідас" чи "піонер" на задньому склі.. - хз, колгосп якийсь.
Вот тут ты не правНу, з дружиною теж у цьому плані пощастило
Добре. А тонування скла? Аэрографія? Навіщо це? Э люди які хочутьвиібнутисявиділитися з натовпу. І з цим нічого не поробиш. Як на мене не саме погане що може бути - номера до смаку.
Бля, і після цього мені будуть тут писати, що ти не харківське...кхм... Не важливо
1 -
2 - чтобы если где то проебланил, то было легко тебя запомнить, получить пизды и потом ехать менять номера "потому что старые не нравятся просто"
Я - не купюра у сто доларів тому всім подобатися не маю. Я свою думку мати мені навряд чи хто зможе заборонити.
Народився у Харкові. Дещо шкодую що не в Барселоні, дещо пишаюся що не у Донецьку. Десь так....
я могу щас андрюшкины крутые типа номера 3333 светанутьВижу у тебя бога ый опыт
х.з.
Машина потрібна шоб їздити. Картини треба вішати на стіну.
А так, нагадує коли на москвичі вішають емблему з мерса ))
я могу щас андрюшкины крутые типа номера 3333 светануть
тока там не 3333
я могу щас андрюшкины крутые типа номера 3333 светануть
тока там не 3333
а што там такого?. главное не те, которые ссср на камри.
странно...андрюша понты гнул...а вам оказывает не интересно быловот это открытие
светани. нам всем не безразлично какие у него номера
могу свои выложить если очень интересно
ну так Андрюша ж мальчик-выебос
а таким надо давать "по носу"....
я бы посмотрел на него на ФБПозволю себе не согласиться. Нормальный он хлопчина. Тут с выебосами хватает - он скромнее
Сегодня один еблан из подьезда с номерами 0003 бросил GL под в входом в подьезд, чуть ли не на первом этаже.Чуваки выносили стиралку и шо то там его зацепили.Ебать, он бегал и орал на весь двор как потерпевший.Полицию хотел вызвать.Чуваки сели в свою машину и уехали.
Не знаю чем закончилось,но его таки наказали