• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.

О странностях Донбабве

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
Re: О странностях Донбабве

За ЭЭ и воду платим мы, за газ — кремлядь. Газ кремлядь тоже хотела навесить на нас, но была послана на юх.

Чтоб не получилось как "американская" помощь в преферансе - 2 в пульку, а 4 в гору ;)

Они пробовали. Но Стокгольмским арбитражем были посланы.

Ну все может быть в этом мире. Но чтобы кремляди что-нибудь нашару раздавали - это из области фантастики!

кто сказал? Что такое для мужика 350 грамм йогурта? Позор

Справа не в що таке в сенсі калорійності та можливості нажратись, а в тому, скільки комфортно влазить. Я не пропоную голодному мужику наїстись 350гр йогурту.

Чашки не просто так 330мл - це дві третини об'єму шлунка дорослої людини в 0.5л, від статі та зросту чи статури майже не залежить, при заповненні настільки він не розтягується та не створює незручностей.
Стандартний ополовник це 140мл, а стандартна порція супу відповідно 280 або 420мл.

Мені 0.5 за раз лізе вже через себе - хоч йогурту, хоч борщу, хоч пиваса, пофіг. А 0.35 чудово.

Справа не в що таке в сенсі калорійності та можливості нажратись, а в тому, скільки комфортно влазить. Я не пропоную голодному мужику наїстись 350гр йогурту.

Чашки не просто так 330мл - це дві третини об'єму шлунка дорослої людини в 0.5л, від статі та зросту чи статури майже не залежить, при заповненні настільки він не розтягується та не створює незручностей.
Стандартний ополовник це 140мл, а стандартна порція супу відповідно 280 або 420мл.

Мені 0.5 за раз лізе вже через себе - хоч йогурту, хоч борщу, хоч пиваса, пофіг. А 0.35 чудово.

От и кока кола п'єш пляшу напою 0.33 то норм а коли більше то дискомфорт

Моя родина там, где хорошо живётся и хорошо относятся ко мне.

Так говорят только ублюдки. У нормального человека есть родина. У меня - Украина. Ты ублюдок?

Ну так и наслаждайся своим гулагом. Раб крепостной. Как там, нрав тебе? Ещё не замёрз? Хуйло свет ещё даёт?

Тебе опять санитары забыли таблетки дать?
Гулаг - он в другой стране, в той которую ты очень любишь.

А чё у них цены за 500 грамм?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да как-то похуй. А когда туда зайдем, то в два раза похуй будет. Потому что донецких стоит истребить.

Назад
Зверху Знизу