Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О Разном: в шутку и всерьез.

🟠 23:37 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 23:37 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Да будет свет! :)

69b8f602512a6780e8e401.jpg

• 🟠 23:37 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Судя по свидетельству археологов, дикорастущая морковь была именно фиолетового цвета. Окаменевшие семена растения были обнаружены в гробницах, время «закладки» которых оценили как 5 тыс. лет до нашей эры, а в египетском храме Луксоре на рисунках морковь была именно фиолетовой.

1863ea709c004ec0d7cceb14.jpg
вырастила я в этом году фиолетовую.....:збентежений:....суп получился насыщенно синего цвета:незнаю:

этим утром мы это прошли....тот чудный момент когда тебе становятся на грудь и говорят....МЯУ?
Он не просто говорил, а требовал! :D Так что у тебя утро не с кофе начинается. :D:D:D

6f58720051b157ef3c1cffb.jpg

18fc9c062f4627e250f2b015.jpg

37ab508b67531c55d8accfe.jpg

У вчительки першого класу виникли труднощі з одним з учнів. Вона запитала:
- Що з тобою, хлопчик?
Хлопчик відповів:
- Я занадто розумний для першого класу. Моя сестра в третьому, а я розумніший аніж вона! Думаю, я теж повинен вчитися в третьому! Для вчительки це було вже занадто. Вона повела хлопчика до директора і пояснила всю ситуацію. Директор подумав і сказав хлопчикові: - Я проведу тест, і якщо ти не зможеш відповісти на яке-небудь з питань, то повернешся назад в перший клас, і будеш вести себе добре. Хлопчик погодився.
- Скільки буде 3 x 3?
- 9
- Скільки буде 6 x 6?
- 36
І так було з кожним питанням, на якие, на думку директора, третьокласник повинен знати відповідь. Тоді директор повернувся до вчительки і сказав:
- Думаю, хлопчик може перейти в третій клас.
Тоді вчителька сказала:
- У мене теж є свої питання: "Що є у корови в кількості 4, а у мене тільки 2? "
Хлопчик, після паузи відповів:
- Ноги.
- а що є такого в твоїх штанах, чого немає в моїх. Кишені,відповів хлопчик.
- Що робить чоловік - стоячи, жінка - сидячи, а пес - на трьох лапах?
Раптом очі директора насправді витріщилися широко, але перш ніж він встиг, щось сказати, хлопчик відповів:
- Подає руку.
- Яке слово в англійській мові починається з F і закінчується на K і означає багато спеки і заворушень?
- Firetruck ( пожежна).
- Яке слово починається на F і закінчується на K? Якщо цього немає, тобі доводиться працювати руками?
- Fork (Вилка).
- Це є у всіх чоловіків, у кого-то це довше, у когось коротше.
Чоловік дає це своїй дружині, після весілля?
- Прізвище.
- У якого органу немає кісток, є м'язи і багато вен. Він пульсує і відповідає за заняття коханням
- Серце.
Директор з полегшенням видихнув і сказав вчительці:
- Відправте його на х * й в Гарвард! На останні 7 запитань я сам відповів невірно. :D:D:D

71c21eb7cc7a13353.jpg

Для тех кто не знает...
В 1415 году, французы, предчувствуя победу над англичанами в битве при Азенкуре, условились, что будут отрезать средний палец всем взятым в плен англичанам.
Почему именно средний?Лишившись среднего пальца, английские лучники никогда больше не cмогли бы стрелять из длинного английского лука. Тут следует сказать, что английский лук делался из тиса, а сама стрельба из лука называлась «щипанием тиса» (pluck yew).Однако в битве при Азенкуре англичане неожиданно победили. Тогда они стали насмехаться над поверженными французами, показывая уцелевший средний палец, как бы говоря: победа за нами, мы и дальше будем «щипать тис». Со временем фразу pluck yew, которая была довольно сложной для произношения, упростили.«P» заменили на «f», а «yew» на «you».
Так и родилась знаменитая фраза fuck you.

394f630e3f16bde87b6c.jpg

Йде заєць лісом і читає книгу “логіка”, тут назустріч вовк:
— Чуєш, заєць, а що ти читаєш?
— Книгу “логіка”.
— А що це?
— Ну дивися. У тебе сірники є?
— Є
— Якщо є сірники, то ти куриш.
— Ну, курю.
— Якщо ти куриш, то гроші є.
— Ну є.
— Якщо є гроші, значить працюєш.
— Ну, працюю.
— Якщо працюєш, то багато грошей заробляєш.
— Ну.
— Якщо багато грошей, то і жінки є.
— Ну є.
— Якщо жінки є, то ти з ними спиш.
— Припустимо, сплю.
— Якщо ти спиш з жінками, то ти не імпотент.
Вовк:
— Ого, круто. Дай почитаю.
Йде по лісі, читає і зустрічає Ведмедя:
— Вовк, що читаєш?
— Книгу “логіка”.
— А що це?
— Ну дивися. У тебе сірники є??
— Ні…
Значить ти імпотент!

f272bfc467757c71a387.jpg

3f82751619c96144ec.jpg

Нью-Плимут, Новая Зеландия
Согласно мифологии Маори, гора Таранаки вместе с множеством других год некогда занимала центральную часть Северного острова Новой Зеландии, однако между горными вершинами развернулась война, и раненная Таранаки была вынуждена отойти к юго-западному побережью Северного острова, где и находится по сей день. Это гораздо более красочная история, чем реальная геологическая история этого юного вулкана. Он извергается, разрушается и снова возводит свои стены всего 135 000 лет — а это мгновение ока в геологических масштабах. Последняя зафиксированная активность Таранаки — свержение с вершины по склону вулкана лавового купола.

69209fd68b6c2334c4d837.jpg

не видел там никакой живности вообще

домашние животные.. собаки и коты

на сардинии - котов не чтят..
отношение как к гавну..

не любят сарды кошек
много приблудных и больных

Во всем мире создаются приюты для животных. Один из самых необычных находится на итальянском острове Сардиния: здесь кошки живут на пляже и активно общаются с туристами.

koshki-more-foto-1.jpg

когда мы местноприблудных подкармливали сухим кормом - на нас тоже косо смотрели местная пиздота..
хотя их это ну ваще никак не касалось

любите животных? больше, чем людей?:)

Назад
Зверху Знизу