Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Як на мене, це звичайний скам.Хтось зв'язувався з колоновидними саджанцями? Чи варто? Збираюсь трішечки оновити садочок, проглядаю пропозиції пітомників і побачив такий розділ...в мене завжди були звичайні дерева, може щось пропустив у житті?
Зв'язувався з яблунями. У них дуже неглибоке коріння, майже поверхневе. І у нашому кліматі їм не вистачає вологи. Штучний полив не спасає. Відмовився. На мою думку краще просто карликові дерева. Перейшов на них і на напівкарлики (їх ще називають низькорослі). Ростуть швидко, плодоносять також швидко.Хтось зв'язувався з колоновидними саджанцями? Чи варто? Збираюсь трішечки оновити садочок, проглядаю пропозиції пітомників і побачив такий розділ...в мене завжди були звичайні дерева, може щось пропустив у житті?
В мене колоновидних яблунь 10 штук, садили восени перед війною.Хтось зв'язувався з колоновидними саджанцями? Чи варто? Збираюсь трішечки оновити садочок, проглядаю пропозиції пітомників і побачив такий розділ...в мене завжди були звичайні дерева, може щось пропустив у житті?
Можна купити взагалі яблуню з різними сортами. Так ми купили колись з 4 сортами двурічне деревце. В цьому році, через 7 років, побачили врожай. Яблук багато, але бачу тільки 2 різні сорти, може помиляюсь.Краще вже обрати підщепу з потрібною силою росту і на неї нащепити яких треба гібридів.
Яблуні, як і груші, легко щепляться. Колись на виставці біля Палацу Спорту понабирав живців на нащепив на одне дерево по 4-5 сортів. Цікаво за ними потім спостерігати. А час минає швидко.Можна купити взагалі яблуню з різними сортами. Так ми купили колись з 4 сортами двурічне деревце. В цьому році, через 7 років, побачили врожай. Яблук багато, але бачу тільки 2 різні сорти, може помиляюсь.
Незаконно перейменовувати сорт.Ну а почему «прости господи». Можно переименовать. Питомник «Проксима» на сайте сирень «Красуня Москви» назвал «Красуня Мордору/Beauty Mordor” 😄
Тю, кажеш, що вони перезапилилися і виник новий сорт, твій власний. А прізвище твоє - Мічурін. Або Лисенко...Незаконно перейменовувати сорт.
З сортом так не можна, там довга процедура його рєєстрації.Тю, кажеш, що вони перезапилилися і виник новий сорт, твій власний. А прізвище твоє - Мічурін. Або Лисенко...![]()
Основній массі не завадило б почитати про право власності на сорти рослинОстаннім часом багато суперечок щодо таких назв. Розумні проти перейменувань, проте основна маса волає у підтримку