Статус: Офлайн
Повідом.: 1224
Повідом.: 1224
Біваєт, хочу посмотрєть в Інтєрнєтє плащ, пальто ілі просто новій костюм (просто чтобі знать порядок цєн і что сєйчас прєдлагают, хотя бі на похороні чтобі біл красівій костюм). Так нє могу смотрєть большє двух мінут — в качєствє манєкєнщіков кругом єті бородачі, хіпстєрня, будто нєльзя для моделі найті нормального мужчіну срєдніх лєт, гладко брітого, с нормальной стріжкой і прочєє.
Ілі другоє — плащ, нєплохого кроя, всє будто бі хорошо. Но опять жє — *****астічєскій манєкєнщік, а добіваєт дєло одєтіє под такой плащ шапка-гондонка, бєліє кроссовкі ілі єщє что-то совєршєнно, ізвінітє, уєбанскоє, бєзо всякого вкуса подобранноє.
Бєліє кроссовкі — отдєльная тєма, многіє юноші їх обувают под классічєскіє костюмі.
Кругом бєзвкусіца, єслі уж так плохо с модєлямі, то пусть берут мєня, я їх научу і запонкі носіть, і часі, і костюмі, а то єтім бородачам всє єто — не приший кобилі хві
Ілі другоє — плащ, нєплохого кроя, всє будто бі хорошо. Но опять жє — *****астічєскій манєкєнщік, а добіваєт дєло одєтіє под такой плащ шапка-гондонка, бєліє кроссовкі ілі єщє что-то совєршєнно, ізвінітє, уєбанскоє, бєзо всякого вкуса подобранноє.
Бєліє кроссовкі — отдєльная тєма, многіє юноші їх обувают под классічєскіє костюмі.
Кругом бєзвкусіца, єслі уж так плохо с модєлямі, то пусть берут мєня, я їх научу і запонкі носіть, і часі, і костюмі, а то єтім бородачам всє єто — не приший кобилі хві

я тільки но примирився з момі-стайл, що натягували під ******, а тут новий витвір... джинси повинні підкреслювати дупку та стрункі литки, а не ось це ваше...