Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужна помощь советом по семейному праву.

• Автор теми Автор теми CHACTb
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 1845
Нужна помощь советом по семейному праву.

От бывшей жены ушел ко мне жить сын мой (13 лет). Кормить ее своими алиментами нет желания. Самостоятельно она не откажется. Заяву в какой форме и куда надо составить для того чтоб прекратить действие исп листа на моей пост работе?В суд по месту, или в исполнительную службу?
Спасибо !

От бывшей жены ушел ко мне жить сын мой (13 лет). Кормить ее своими алиментами нет желания. Самостоятельно она не откажется. Заяву в какой форме и куда надо составить для того чтоб прекратить действие исп листа на моей пост работе?В суд по месту, или в исполнительную службу?
Спасибо !
Хм...
Гражданский процессуальный кодекс Украины сказав(ла):
...
Стаття 223. Набрання рішенням суду законної сили
1. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо заяву про апеляційне оскарження не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, встановлений статтею 294 цього Кодексу, рішення суду набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.
2. Після набрання рішенням суду законної сили сторони та треті особи із самостійними вимогами, а також їх правонаступники не можуть знову заявляти в суді ту саму позовну вимогу з тих самих підстав, а також оспорювати в іншому процесі встановлені судом факти і правовідносини.
3. Якщо справу розглянуто за заявою осіб, визначених частиною другою статті 3 цього Кодексу, рішення суду, що набрало законної сили, є обов'язковим для особи, в інтересах якої було розпочато справу.
4. Якщо після набрання рішенням суду законної сили, яким з відповідача присуджені періодичні платежі, зміняться обставини, що впливають на визначені розміри платежів, їх тривалість чи припинення, кожна сторона має право шляхом пред'явлення нового позову вимагати зміни розміру, строків платежів або звільнення від них.

Вы теперь можете подать иск об отмене алиментов и взыскивать алименты с жены.
Если конечно доходы у вас не большие.
Добавлено через 26 минут
подайте иск об отмане алиментов и взыскании алиментов с жены.

У Вас изменились обстоятельства.
Подаете исковое заявление в суд о взыскание алиментов, с одновременным приостановлением действия исполнительного листа (суд должен вынести ухвалу, которую в исполнительную службу, которая отзовет исполнительный лист с Вашей работы), и получайте новое решение про взыскании алиментов с бывшей жены на ребенка (если Вам это нужно).
Только так.

Назад
Зверху Знизу