Статус: Офлайн
Повідом.: 26285
Повідом.: 26285
Ви вільно трактуєте поняття "свобода", шановний. На досить примитивному рівні, як і багато іншого.
Если это мастер класс по завуалированным попыткам метнуть какашку, так мне это не интересно. Тут такой мастер, каждый второй бютовец. Да и первый тоже.
.Ви знову кажете про особисту свободу людини, забуваючи про її життя в суспільстві, яке накладає і певні обов`язки
И права.

Спробуйте зрозуміти оце:
Нет соответствующих прав и обязанностей. Есть определенные права и определенные обязанности. Вы прям наперсточник.Якщо простіше, то у суспільстві діють механізми взаємозбалансування: на кожне надане право (свободу) є відповідні обов`язки.
Нет никаких обязанностей за употребление русского языка. Это бред.
У общества нет никаких законных прав обязывать меня подобным образом. Мало того, есть мнение, что говорящие подобные вещи к нашему обществу никакого отношения не имеют.Тобто, у вашому особистому випадку, за право використовувати російську мову ви повинні виконати деякі обов`язки, які потрібні суспільству, в якому ви знаходитесь.
Як ми недавно з`ясували, від вас особисто не вимагають при цьому робити ніяких додаткових зусіль. Ви чудово знаєте і користуєтесь своєю рідною мовою.
Мы уже выяснили, что это к делу не относится. Мы говорим о демократических ценностях, а не разносим зайцев по клеткам.
Уровень развития информационных технологий позволяет создавать их на любой вкус и действие. Вплоть до "троянских коней" и вирусов. Я лучше доверюсь чутью.Тепер про "інформаційні технології". Якщо ваш мозок продовжує перебувати на стадії "печерного розвитку", то він буде сприймати тільки ту інформацію, яка не відрізняється від заложеної в ньому програми.
Для цього не потрібно сприймати і аналізувати інформацію. Достатньо тільки деяких міток, що визначать направленість інформації "своя-чужа". Це можуть бути ярлики, такі як "свідомість", "українство", або навіть "гудзик" чи "панчохи". На цьому сприйняття інформаціїї закінчується.
правильно, получение информации останавливаем и начинаем анализ меток. Метки Бандера, метки Мазепа и т.д.

"На виборах"... Ну, якщо це справжні вибори, а не вистава під такою назвою, то питань нема.![]()
Но только ты будешь решать, правильные это выборы или нет, или и мне можна?

Я ж попереджав, що не потрібно змішувати "свободу" з "вседозволеністю". Невже це не зрозуміло?
Насколько я понял, ты не предупреждал, а попросту рекламировал вседозволенность. Во всяком случае, я это понял из твоих пассажей о навязывании своей воли усвидомившими истину остальным.
И это, ты свои предупреждения оставь для старушек переходящих дорогу на красный свет.