Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

news.liga.net/ua/politics/news/orujie-glavnyy-general-ssha-rasskazal-chto-ukraina-ofitsialno-prosila-i-chto-poluchila

Так что-то я пропустил, кто и когда БМП поставлял? 97000 противотанковых комплексов!? Это наверное если вместе с обычными РПГ посчитать. 1600 ЗРК это наверное вместе с ПЗРК посчитано.

На думку Володимира Зеленського, антикорупційна інфраструктура в Україні є більш розвиненою, ніж у багатьох державах-членах Європейського Союзу, а тому критика боротьби з корупцією не може бути на заваді руху України до ЄС.

Про це, як повідомляє "Європейська правда", Зеленський заявив в інтерв’ю данським ЗМІ у вівторок.

"Є питання в Данії щодо антикорупційної інфраструктури України. Але я вважаю, що ці питання через те, що суспільство Данії не повністю поінформоване щодо того, що відбувалося в нас до війни і що відбувається зараз. Я думаю, що така розвинута інфраструктура, яка працює і в час війни, і до війни, яка є в Україні, відсутня в багатьох країнах Євросоюзу", – зазначив глава держави.
:D

Я хочу почути,що міг зробити зеля за півроку.
Оголосити воєнний стан не 24 числа, не розміновувати Чонгар, будувати укріплення на півдні, ********* мости на Каховку та Херсон. Озброїти тероборону. Те саме зробити у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

Усі вже 100 разів писали що було не зроблено і що відбувалося у перші дні.
Хто і де писав?Де почитати?Чи писали якісь диванні ****оболи-эксперди?Хоть не на Трухе писали?:D

Чонгар? Херсон.
инфа ж на подходе уже...
І хто і по чиєму наказу його розмінував?
Коли підійде,тоді і будемо розмовляти.Згоден?А так ниочем

Я вас не звинувачую.Я хочу почути,що міг зробити зеля за півроку.І більше нічого
Так він майже 2 роки був президентом. Пєрєстать стрілять. якраще будувати дороги, ніж витрачати на армію.

Хто і де писав?Де почитати?Чи писали якісь диванні ****оболи-эксперди?Хоть не на Трухе писали?:D

конечно, в основном диванные *******ы или боты осознанно- за бабло.Также могли писать "блаженные" искренне возможно ( и из числа журналистов, хотя ....), которых сейчас используют. Есть вопросы и у военных к данной печальной и тяжелой теме, но сильно раздувать это у них времени нет- воевать надо.. не языками.

0e1bddf2da73d030.webp

98d9a540881920c732.webp

Шатли :рл: ****. ***** ***ть.

Хватит ****ься...
А то сейчас вам начнут вспоминать все "заслуги" Пети.
Нахера это сейчас???

Когда коту делать нехуй - он яйца лижет.

Херово, что выглядит, как вылизывание не своих яиц и не от нехуй делать..:(.

Довылизывают, пока им их яйца враг просто отрежет
Если посчитает их за врагов... ведь может и наградить..:(:кручусь:

Та хоча-б одяг закуповувати і броніки для ЗСУ.
Та все там вже знайшли крайнього. Замість Рєзнікова броніки має купувати головнокомандувач ЗСУ. Тільки спочатку хай постоїть у черзі на кордоні та сплатить Гетьманцеву на лапу.

157f157193a66d36.webp

:Оголосити воєнний стан не 24 числа, не розміновувати Чонгар, будувати укріплення на півдні, ********* мости на Каховку та Херсон. Озброїти тероборону. Те саме зробити у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

Всё так, но Каховке мост по плотине ГЭС, его впринципе можно только вместе с плотиной ********.

Назад
Зверху Знизу