Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

новий рік на носу

• Автор теми Автор теми Illaria
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 182
новий рік на носу

на носі вже новий рік, свята, канікули, вихідні, подарунки.....приємно їх отримувати, але обрати іноді буває складнувато( от вирішила спитати:
1) що плануєте подарувати на новий рік найближчій людині??
2) на думку кого ви спираєтесь при виборі подарунку? та
3) чи є хтось із відомих українців, пораду кого ви б взяли до уваги при виборі подарунків???

1) не знаю, не думав ще
2) тiльки на себе
3) нi,

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
отаке подаруйте

на носі вже новий рік, свята, канікули, вихідні, подарунки.....приємно їх отримувати, але обрати іноді буває складнувато( от вирішила спитати:
3) чи є хтось із відомих українців, пораду кого ви б взяли до уваги при виборі подарунків???

1. кольцо с брильянтами из платины
2. на свое мнение и идеальный вкус
3. конечно. с петром алексеевичем советуюсь. трижды в день. так и говорю - петь, забей болт на дела государственные. иди сюда, советом поможешь.

сама відповім:
1) думаю, що подарую коханому парфюм
2) звикла сама обирати, ну іноді прислухаюсь до порад мами та кращої подруги
3) ну може якби мені Фреймут чи Притула щось би порадили на що в мене б вистачило коштів то послухалась би їх..

сама відповім:
1) думаю, що подарую коханому парфюм
2) звикла сама обирати, ну іноді прислухаюсь до порад мами та кращої подруги
3) ну може якби мені Фреймут чи Притула щось би порадили на що в мене б вистачило коштів то послухалась би їх..

Вiрастюка треба слухати

ну може якби мені Фреймут чи Притула щось би порадили на що в мене б вистачило коштів то послухалась би їх..
а чому такий обмежений вибір?
Особливо здивувало- Фреймут. Вона завжди чимось незадоволена. Навіть не приховує свого незадоволення. Всюди пхає свого носа, у всі важкодоступні місця, а потім крутить їм, все їй не так.

а чому такий обмежений вибір?
Особливо здивувало- Фреймут. Вона завжди чимось незадоволена. Навіть не приховує свого незадоволення. Всюди пхає свого носа, у всі важкодоступні місця, а потім крутить їм, все їй не так.

вибір не обмежений, мені цікаво що думають люди....може і собі яку ідею цікаво знайду)

1) Буду дарувати мильно-рильні приналежності. Заморочуватися не буду) Куплю те що вже в нього скінчилося. Може ще шкарпеток)
2) Завжди купляю і дарую те, що потрібно людині. Іноді запитую може щось хоче особливе) Наприклад мамі можу подарувати улюблені парфуми бо я знаю що цьому подарнку вона зрадіє
3)Ні. Я оріентуюся більш на себе. Не люблю я таких порад.

1. теплые тапки из овчинки чтобы они грели своим теплом обладателя всю зиму.
2. на свою
3. нет

буду дарить - заказала часы, парфюм, дочке уже купили МФУ
подарки выбираю всегда сама. Так как знаю, что кому нужно
нет, нафига мне выдомы, когда я сама при уме и здравии)

до речі,ТС,якщо ти вже тему на украінском забалабенила,то писати треба-на носі,а не на носу;) це так,для розвитку твого кругозору:)

буду дарить - заказала часы, парфюм, дочке уже купили МФУ
подарки выбираю всегда сама. Так как знаю, что кому нужно
нет, нафига мне выдомы, когда я сама при уме и здравии)

:клас:

до речі,ТС,якщо ти вже тему на украінском забалабенила,то писати треба-на носі,а не на носу;) це так,для розвитку твого кругозору:)

:клас:

откуда в Севастополе знают как на украинском писать
З.Ы. понимаю дурной пост, не обижайся

1. мама ще думає, а побажання свого хлопця були прийняті до уваги; найближчим подругам подарую щось із елементів декору - вони це полюбляють;
2. вирішую сама або цікавлюсь/приймаю до уваги побажання іншої сторони;
3. для приколу поцікавилась би у Кузьми Скрябіна та Ірени Карпи

то что в письмах написали деду морозу
на писавших письма

вообще у меня целая схема :D
у меня каждый человечек на учете в компе, что я дарила, что другие дарили- чтоб не повторяться, обычно дарю то что считаю нужным, но иногда фартит и в разговоре мотаю себе на ус, чтобы этому конкретному человеку подарить, ну что ему хочется или нужно :)
у меня все подарки уже куплены (некоторые с лета еще), запакованы в подарочною бумагу, осталось только открытки купить :)

Назад
Зверху Знизу