Статус: Офлайн
Повідом.: 7475
Повідом.: 7475
шо за грязные намеки!!!!!:***:
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хм.. что мне интересно,я всегда считал что преступление -это причинение какого -либо вреда другому лицу(либо государству,организации и т.п. КОму реально можно причинить вред тихо сам с собою смотря ****уху ? Или государству жаба давит что я получу капельку удовольствия не обоглаемого налогом?
Тут выборы на носу, газ дорожает, грипп расползается... а вам только *******ть на монитор! Никакой ****ухи!

1) натуралістична, самоцільна демонстрація статевих органів, природнього та протиприроднього статевого акту (повністю або частково введеного статевого члена в піхву, в ротову порожнину, ****, між грудних залоз, проміжність, між притиснутих стегон, під пахву, захоплення долонею руки (рук), в контакті з іншими частинами тіла тощо), ****уальних та ****уально-генітальних дій, у тому числі з використанням будь-яких предметів, з фізіологічними та анатомічними подробицями;
2) демонстрація деталізації та смакування акту статевого насильства, в якому присутня візуальна взаємодія геніталій, демонстрація статевих органів, глумління над статевими органами;
****ом занимаются через одеялоа ****ом теперь заниматся под одеялом? Или я чёто не понял

спасиба *******л1) натуралістична, самоцільна демонстрація статевих органів, природнього та протиприроднього статевого акту (повністю або частково введеного статевого члена в піхву, в ротову порожнину, ****, між грудних залоз, проміжність, між притиснутих стегон, під пахву, захоплення долонею руки (рук), в контакті з іншими частинами тіла тощо), ****уальних та ****уально-генітальних дій, у тому числі з використанням будь-яких предметів, з фізіологічними та анатомічними подробицями;
2) демонстрація деталізації та смакування акту статевого насильства, в якому присутня візуальна взаємодія геніталій, демонстрація статевих органів, глумління над статевими органами;
и ещё много разных забавных слов
а к какой категории относиться ****о когда бабам в рот какают и писяют ? это моё любимое ****о
посодють увсё равно, так что пошли они... со своими ...Теперь вообще не заниматься, а то посодют![]()
посодють увсё равно, так что пошли они... со своими ...
и так нельзя, и - так...а как можно?
типа, новую камасутру от Тимошенко, хтось уже видел?
а ****ом теперь заниматся под одеялом? Или я чёто не понял
у тебя **** - половой орган?2) Если показать кому-либо **** - тебя посадят.