Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

2025-03-21_161254.png

Ведучий Олекса Кібкало у новому випуску програми "Шлях до війни" розповів про те, як російські війська планували вийти до Києва в перші дні повномасштабного вторгнення. 24 лютого вони не лише висадили десант на Гостомельський аеродром, але й швидко просувалися з Білорусі через Чорнобильську зону до передмість української столиці, сподіваючись на відсутність спротиву. Коли перший задум не вдався, російська армія залучила ще декілька тисяч резервів і намагалася наступати на Київщині до середини березня. Дізнавайтеся у цьому відео маловідомі факти про те, як Силам оборони вдалося відстояти серце України.

То такий адвокат, як ти Арістотель... Ось що писав цей "адвокат правди" про вакцинацію "Наведу приклад, який трапився навколо мого відео про національне профілактичне щеплення вакциною проти COVID-19. В ньому я проаналізував використаний в офіційних джерелах вислів про те, що тільки всеохоплююче щеплення є безальтернативним шляхом для подолання поширення цієї хвороби в Україні. Мій коментар стосовно того, що такої вакцини взагалі не існує ще, а якби існувала – відсутні результати пробації її ефективності, тому як можна стверджувати, що те чого немає, може бути єдиним вирішенням проблеми – маніпуляція, фейк! А вони натомість, беручи мої слова, назвали їх маніпуляцією. У Джорджа Оруела є твір під назвою «1984». Автор придумав неіснуюче Міністерство правди. Так от, сьогодні з’явилася ціла низка подібних організацій, які оголосили себе викривачами «фейків», при цьому маніпулятивно підмінюють науку та експертний підхід – створенням викривленої реальності за грантові кошти соросівських фондів."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Борець за абстрактную та просту народную правду..

Де тут логіка та юриспруденція???

Останнє редагування:
Небольшая иллюстрация к словам о том, как нам выгодна курская операция

Назад
Зверху Знизу