Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Ні хто з 155мм гавбиць не пуляє по танку кумулятивними...
Нiмцi почали у 2-й Свiтовiй пуляти з зенiтних 88-мм по наших танках, бо тiльки цiснаряди пробивали лобову броню Т-34
до всіх гармат 155 наприклад мм калібру можна запхати будь-який артпостріл того ж калібру.
А iх там багато , рiзних пострiлiв цього калiбру? Протитанкових немае мабуть зовсiм, щоб прямою наводкою ***рити кумулятивними, протиповiтряних мабуть теж нема, щоб лiтаки та вертольоти сбивати чимсь типа шрапнелi

Тут у декого мізків нуль, а він пижиться там щось:D

Тобто "крильця повідриває на ходу" - це уже рівень нобелівського лауреата. Ростем, ростем. :D

Таки під ньго потрібен ствол без нарізів?
Мабуть да, але якщо вiн легко проходить ствол з нарiзами - можна стрiляти з нарiзноi гармати, може дальнiсть буде не така, але полетить на ворога!

Нiмцi почали у 2-й Свiтовiй пуляти з зенiтних 88-мм по наших танках, бо тiльки цiснаряди пробивали лобову броню Т-34

А iх там багато , рiзних пострiлiв цього калiбру? Протитанкових немае мабуть зовсiм, щоб прямою наводкою ***рити кумулятивними, протиповiтряних мабуть теж нема, щоб лiтаки та вертольоти сбивати чимсь типа шрапнелi

Їх там достатньо. Від фугасів, через запальні і осколкові до бетонобійних.

Вже жьписали - розділно-гільзовтго заряджання, роздільро-картузного. Ну і тд. Купа стран виготовляє різні постріли. Ну *** з ним, з 155. 152 радянський. Один і той же постріл можна запхати і зробити постріл і з гіацинта, і з д20, і з Мсти і тд? Я дійсно не знаю, а цікаво.

О, шикарний відос. По виходу зі ствола розкрилися крильця (скоріше - рулі в хвостовій частині), снаряд не обертається. Шо за *****? Ведучого паска на снаряді нема. Шо за *****? На розумію. Таки під ньго потрібен ствол без нарізів?
Ну, експерди, впєрьод

прикінь, в гаубиці. Ствол. Без. Нарізів. (пара-бара-бам. Піу!)

Вже жьписали - розділно-гільзовтго заряджання, роздільро-картузного. Ну і тд. Купа стран виготовляє різні постріли. Ну *** з ним, з 155. 152 радянський. Один і той же постріл можна запхати і зробити постріл і з гіацинта, і з д20, і з Мсти і тд? Я дійсно не знаю, а цікаво.

152 можна запхать в 152.
155 - в 155. Шо неясно?
Гаубичні стволи не нарізні.

P.S. В мінометів теж.
P.S. в 120мм міномет неможна запхать снаряд від 120мм гармати. в гармату міну 120мм - теж неможна. Верніше - можна, але боляче й один раз.

О, шикарний відос. По виходу зі ствола розкрилися крильця

Бінго, бле*ть. Всього пів-дня і дійшло.
По ходу тут сьогодні клуб угашених НЕартилеристів. :D

Мабуть да, але якщо вiн легко проходить ствол з нарiзами - можна стрiляти з нарiзноi гармати, може дальнiсть буде не така, але полетить на ворога!

Якщо він легко проходить 155 мм ствол з нарізами, і при цьому на виході з цього ствола не обертається - то він не 155мм:D
Пєстік в колоколє:D

Бінго, бле*ть. Всього пів-дня і дійшло.
По ходу тут сьогодні клуб угашених НЕартилеристів. :D

Ти дійсно єбанутий, прими це. Схавав тільки половину фрази. Так, крильця розкрилися. Але чому він не обертається на виході з нарізного ствола? Крильця не дають?:D

да этот ***** на зарплате у *****ов. У него все посты такие, вот тупо вообще все. Можешь проверить.

(хйл)

Так он давно сидел в политике зрадоебил. Еще с 14 года.

в гаубиці. Ствол. Без. Нарізів.
Нарiзи зробили ще рокiв 150 щоб куля летiла прямо завдяки обертам, якi iй надають нарiзи. А повернення до гладкоствольноi артиллерii пов'язане за появою реактивних снарядiв, якими можливо стрiляти начебто тiльки з гладкоствольноi арти. Але я можу помилятися, що пам'ятаю з вiйськовоi кафедри - те й пишу. Вчився я там до 87 року, а тодi за семестр до лагерiв з отриманням лейтенанта - я звiльнився вiд кафедри за станом здоров'я

Ти дійсно єбанутий, прими це. Схавав тільки половину фрази. Так, крильця розкрилися. Але чому він не обертається на виході з нарізного ствола? Крильця не дають?:D

Єбануті по ходу будуть продовжувати годувати твій тупий тролінг, бо так гальиувати неможливо навіть якшо закінчити цілих вісім класів.

152 можна запхать в 152.
155 - в 155. Шо неясно?

P.S. В мінометів теж.
P.S. в 120мм міномет неможна запхать снаряд від 120мм гармати. в гармату міну 120мм - теж неможна. Верніше - можна, але боляче й один раз.

Сьогодні що - день єбанутий, чи шо? Ікспепдів побільшало. Стволи Мсти, Д20, Гіацинта і кого там ще - не нарізні??? Єбанутися. І в 777 не нарізні? А чого на снаряді 152 мм пасок а не крильця? Що його стабілізує?

А чиi стволи нарiзнi, як я вiдкопував при пошуках скарбiв 152-мм снаряди з залишками нарiзiв на поясковi, постiйно, ще до вiйни з *****ами?

Как я понял Зеленский приказал отдать раненых в плен.

в гаубиці. Ствол. Без. Нарізів

У якої?

У М777 з нарізами.

MEoJOIY.jpeg

Нарiзи зробили ще рокiв 150 щоб куля летiла прямо завдяки обертам, якi iй надають нарiзи. А повернення до гладкоствольноi артиллерii пов'язане за появою реактивних снарядiв, якими можливо стрiляти начебто тiльки з гладкоствольноi арти. Але я можу помилятися, що пам'ятаю з вiйськовоi кафедри - те й пишу. Вчився я там до 87 року, а тодi за семестр до лагерiв з отриманням лейтенанта - я звiльнився вiд кафедри за станом здоров'я

*****. Фєдя, я знаю, для чого нарізи в стволі. *** з ним, потягну ще 150 .... і ще раз запитаю:
пауза
1. Будь-який пострілом ОДНОГОБЛЯДЬКАЛІБРУ можна стріляти з будь-якої гармати (НЕ МІНОМЕТУ, *****, для Ресета) ТОГО Ж КАЛІБРУБЛЯДЬ?
2. Якщо снарядом Екскалібур можна стріляти с НАРІЗНОГОБЛЯДЬСТВОЛА гаубиці, то коли розкриваються крила снаряду і, якщо одразу при виході зі ствола, то чому їх не видриває і НАХУЯВОНИВЗАГАЛІ? І де пасок на снаряді, за допомогою якого він і обертається? І, якщо він не обертається, а на відеомультику він не обертається, то як так виходе при нарізному стволі?

Назад
Зверху Знизу