Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

С матерью только что говорил, по Лозовой самолетами херачили. Насколько я понял по Ж.Д станции, она узловая.

С матерью только что говорил, по Лозовой самолетами херачили. Насколько я понял по Ж.Д станции, она узловая.

Лозова піддалася двом авіаударам. Попередньо, по військовим об'єктам — район колишнього арсеналу. Попередньо, без жертв. Цивільні об'єкти не уражені — Лозівська міська рада

СБУ викрила агентурну мережу спецслужб РФ, яка дестабілізувала ситуацію в Україні через Telegram-канали

У ході довготривалої спецоперації оперативники СБУ встановили, що агентурна мережа створена так званим 85 Головним центром спеціальної служби Головного управління Генерального Штабу Збройних Сил РФ.

До її складу входили мешканці Харкова та Одеси, активісти так званої «руської весни». Вони наразі «базуються» на території підконтрольної Росії «ПМР» – Придністровської Молдовської Республіки в Тирасполі.

Спецслужби країни-агресора залучили українських громадян до створення та адміністрування низки політичних всеукраїнських і регіональних Telegram-каналів. Мова йде про канали «Легитимный», «Резидент», «Картель», «Сплетница», «Чорний квартал», «Политический расклад», «Нетипичное Запорожье», «Тремпель Харьков», «Одесский фраер», «Днепр live», «Николаев live», «Херсон live».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

если было..сорь..пропадал свет связь и все не успеваешь прочитать

да пофиг. они всё равно в стране ничего не решают и власти ссутся как щенята. На них надежды никакой, за 8 лет это стало очевидно

не скажи!
сколько людей вышло на площадь во время путча????

Лозова піддалася двом авіаударам. Попередньо, по військовим об'єктам — район колишнього арсеналу. Попередньо, без жертв. Цивільні об'єкти не уражені — Лозівська міська рада

Слава Богу, что хоть там все в порядке. :молись:

У меня брат живёт прямо возле вокзала, говорит - добивали локаторщиков, по которым в первый день прилетело.

У меня брат живёт прямо возле вокзала, говорит - добивали локаторщиков, по которым в первый день прилетело.

. До этого у них было тихо.

Им в первый день прилетело ровно два снаряда в ту часть, потом всё было тихо до сегодня.

Да я знаю, где эта часть. Когда то там глушили там "голоса" и за небом следили.

Да, дважды ****уло мощно.
В телеге говорят или часть, или рлс, или остатки арсенала.
Учитывая, что в частях пусто а в арсенале тем более, то наверное рлска.
Не вокзал, хоть и в тех краях.

Ну если не ******, то должны были РЛС перебазировать

Dubilet
Створили рішення для тих, в кого є родичі/знайомі в Росії и Білорусі, яким треба розкрити очі на війну.

Якщо у вас немає сил дзвонити їм самостійно та переконувати, ось вам інструмент, який дозволить дещо “автоматизувати” цей процес.

Як працює:
1 - Переходимо у бот «Дзвінок другу» https://t.me/DzvinokDruguBot.
2 - Тиснемо «Почати».
3 - Відправляємо до 10 номерів своїх родичів/друзів з РФ або РБ.
4 - Вони отримають дзвінок на телефон і СМС:
⁃ Дзвінок з таким аудіо:
⁃ СМС з посиланням на телеграм-канал «Правда о войне в Украине»
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

p.s. На відео — голос Марії, з якою ми, власне, робили оцінку населення у минулому мирному житті. Марія, Паша, Костя, Ілля та вся ІТ-команда — ви круті!

p.p.s. Поки що кількість каналів обмежена, тож дзвінки будуть іти із затримкою. Звісно, дзвінки будуть блокувати, але команда працюватиме над тим, щоб обходити це.

YouTube ()
Дзвінок другу

Пасхалочка от сгибателя смартфонов :)

a4af0c9f038450e96a.webp

Консерва лопнула...

:yahoo:

Вкладення