Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

от кого прямая речь?

Від Мойши, якому Яша переспівував Карузо.
Я от чесно-чесно не знаю тих двох чуваків, ну першого звісно бачив десь не раз, але прізвища не знаю. Та я і другого бачив, тільки вони всі в мене в голові переплуталися, така ***ня))
А кого ми слухаємо взагалі? Ну *** з ним з Арестовичем-****оболом, все-таки офійіна майже особа. А це хто такі?
От ***** всі ж знають Тоху Геращенко. Ну *****. А він тут на перших ролях, його відосики. Я іржу вголос, коли бачу "правда геращенко". *****. Де правда і де Геращенко? Ну тоді вже хай напише "Правда vs Геращенко". Так якось вірніше буде. Хіба ні?

а тут говорят, Столтенберг знатно заврался.
Я еще не слышал прямую речь, но завление, что "нам надо готовится к территориальным уступкам" попахивает новым замороженным конфликтом.

В том видео есть тайм код? Там какой то шантаж со слов пионтковского еще один телепат:confused: мб хайпа надо побольше:незнаю:
Вот прес релизы с выступлений Столтенберга
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ЗЫ в последнее время началась волна паникерства или провокаторства как с ленд лизом процедура которого определяется 2 месяца с дня подписания т.е. ее еще даже нет, а уже диванные стратеги решили шо 10 лярдов на вооружение это все пропало а вот было бы 40 так это збс выиграем войну, че 40 а не 100 или 5?:сарказм:

Прослухавши сьогодняшнього Карпюка, здається я зрозумів сенс допису Доніка 4 дні назад :((
Якщо планується саме це, вірю в зрілість нашого суспільства.

Прослухавши сьогодняшнього Карпюка, здається я зрозумів сенс допису Доніка 4 дні назад :((
Якщо планується саме це, вірю в зрілість нашого суспільства.

в целом поддерживаю посыл Доника

в целом поддерживаю посыл Доника
Поки що він робить протилежне, хоча за цим Бутусовим треба спостерігати уважно
Зеленський доручив главкома ЗСУ Залужному перевірку логістики, за яку відповідає міністр оборони Резников.
На четвертому місяці війни Верховний Головнокомандувач «з повідомлень ЗМІ та соцмережах» дізнався, що частина бійців на фронті не має бронежилетів, і доручив главкому ЗСУ Валерію Залужному перевірити логістику.
«На сьогодні всім, хто перебуває в зоні бойових дій, повинно вистачат всього необхідного для захисту. Держава забезпечує таке постачання», заявив Зеленський.
Більшість військовослужбовців на фронті використовують волонтерські або власні засоби захисту. Є постачання від західних союзників, але воно поступається значно волонтерським поставкам. Ніяких запасів бронежилетів та шоломів держава не зробила, бо два роки засоби захисту не закуповувались, і Зеленський про це знає, оскільки підписував бюджетний розпис.
Мушу нагадати, що саме міністр оборони Резніков за законом відповідає за постачання та контроль постачання. Саме міністр Резніков має у підпорядкуванні генеральну інспекцію МО та ВСП, і відповідає за законом як за постачання так і за перевірку поставки бронежилетів, форми, тепловізорів, автомобілів, радіостанцій, квадрокоптерів, медицини, та за все інше, що продовжують купляють своїм коштом волонтери та самі бійці.
Доручення Зеленського Залужному, зроблене не за адресою, і повне замовчування у повідомленні міністра Резнікова виглядає як бажання перекласти відповідальність за постачання з політичного керівництва та уряду Слуг народу на військове керівництво.

Хоча можливо копає він не під Залужного а під Резнікова, на місце якого Коломойський вже має свою людину.

Поки що він робить протилежне, хоча за цим Бутусовим треба спостерігати уважно

Хоча можливо копає він не під Залужного а під Резнікова, на місце якого Коломойський вже має свою людину.

Мне интересно, попробовать поставить себя на месте "людини коломойского " кто-то пробовал? **** будет по любому и министру и генштабу и всем в любом случае.
Ибо нам "все не так"... :незнаю: что нпдо иметь в голове, стоб лезть во время войны на расстрельную (условно сейчас) должность?:незнаю:

Є близько 10 тис.грн.
Збір продовжується,бо хлопці-зв'язківці дуже розраховують на нашу допомогу!
карта волонтера
5168 7427 1857 9760 Наталія Церковна
Нагадую про великий збір коштів на придбання ретранслятора для зв'язківців!
Сума збору 150 тисяч гривень.
8 антен,з них 2 супер-круті ми з вами купили і вони вже працюють. (с)

Є близько 10 тис.грн.
Збір продовжується,бо хлопці-зв'язківці дуже розраховують на нашу допомогу!
карта волонтера
5168 7427 1857 9760 Наталія Церковна
Нагадую про великий збір коштів на придбання ретранслятора для зв'язківців!
Сума збору 150 тисяч гривень.
8 антен,з них 2 супер-круті ми з вами купили і вони вже працюють. (с)

нал-безнал без комисии лучше бы наладили,****цы..
это вопрос к терехову по мегабанку..
кинуть не могу безнал.

Назад
Зверху Знизу