Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Цитата:

Ви не праві. Мій чоловік пішов ставати на облік в воєнкомат і його одразу забрали (без блату) Про зарплату тоді й мови не йшло. Він заробляв і до війни. Мова йде про те, що з ними не проводили навчання. А кинули з автоматами проти танків. І якби ви там були то теж хотіли б жити і бачити, як ростуть діти. Про які рапорти ви говорите, ви напевно зовсім не в темі, навіть смішно.

Ця жіночка впевнена що він і у Львівській області готовий був приймати участь в бойових діях? Можливо і ні. Так шо навчай його, не навчай. Немає смисла його тягати нікуди.

Цікава статистика

Между прочим, сегодня утром было знаменательное событие, а вы и не заметили.
ВСУ уничтожило 100% ****стских танков и бронемашин от численности вторгшихся в Украину 24.02:
уничтожено 1205 танков из почти 1200 вторгшихся
и 2900 бронемашин из 2900 из 2900 вторгшихся

От общей численности в 3300 действовавших ****стских танков 1205 уничтоженных - это 37%, а из всех 13758 действующих ****стских бронемашин 2900 - это 21%.

Если оценивать личный состав вторгшихся 24.02 оккупантов в 190 тысяч, то 110 тысяч убитых и раненых - это 58%

Если считать, что в ****стской армии служило 900 тыс. человек,то 110 тыс. убитых и раненых - это 12%.
По самолëтам: 200 из 330 вторгшихся означает 61% уничтоженных (от общего числа в 1379 это 15%).
По вертолëтам: 162 из 240 вторгшихся означает 68% (от общего числа в 961 это 17%)

По артиллерии: 542 уничтоженные единицы из 1600 в ****стской армии вторжения - это 34% (от общего числа в 5629 это 10%).

По флоту: 13 уничтоженных кораблей и катеров из 75 в ****стской армии вторжения - это 17% (от общего числа в 519 это 3%).

Ця жіночка впевнена що він і у Львівській області готовий був приймати участь в бойових діях? Можливо і ні. Так шо навчай його, не навчай. Немає смисла його тягати нікуди.
Це ви міркуєте,як цивільна людина.У воєнний час то все до дупи.В мене таке враження,що ви в армії ніколи не служили...

Але це не відміняє факту,погрузили і на фронт.Ніякого там "готовий,неготовий" нема.

Ну не відміняй факт. Були якісь ілюзії що все повинно пройти ідеально, безпомилково? Тільки одна справа що помилково, а по твоїм словам ти гнеш лінію що навмисно.

Це ви міркуєте,як цивільна людина.У воєнний час то все до дупи.В мене таке враження,що ви в армії ніколи не служили...

Да мало яке там у тебе враження. Розігнав цілу історію з бабських істерик, це "військове міркування" таке у тебе.

Ну не відміняй факт. Були якісь ілюзії що все повинно пройти ідеально, безпомилково? Тільки одна справа що помилково, а по твоїм словам ти гнеш лінію що навмисно.
Я гну лінію,що в армії нікого не запитують "готовий,не готовий".
Попав туди,виконуй накази,які б *****ьними вони на твій погляд не були би.

Цитата:

Ви не праві. Мій чоловік пішов ставати на облік в воєнкомат і його одразу забрали (без блату) Про зарплату тоді й мови не йшло. Він заробляв і до війни. Мова йде про те, що з ними не проводили навчання. А кинули з автоматами проти танків. І якби ви там були то теж хотіли б жити і бачити, як ростуть діти. Про які рапорти ви говорите, ви напевно зовсім не в темі, навіть смішно.
Не понятны призывы ,,домой!!!!,, Почему нет требований ,,в учебку,,.

Не понятны призывы ,,домой!!!!,, Почему нет требований ,,в учебку,,.
Ну женщины-матери в массовом скоплении могут много к чему призывать.
Основной посыл-послали неподготовленных на нулевые позиции с автоматами против танков.

Ну женщины-матери в массовом скоплении могут много к чему призывать.
Основной посыл-послали неподготовленных на нулевые позиции с автоматами против танков.
У нас в регионе ТРО с первого дня в курсе, что танки рядом.

Ягбе факт. Є якісь конкретні пропозиції?

Є такий безсмертний літературний твір, Ярослава Гашека, по-моєму дуже навіть актуальний.

— Немає нічого гіршого, — сказав генерал незвичайно серйозно, — як під час транспортування військ забувати про їхнє харчування. Мій обов’язок — з’ясувати в канцелярії вокзальної команди, як це, власне, могло статися. Бо, панове, іноді винні тут і самі командири ешелонів. При ревізії станції Суботіште на південно-боснійській лінії я встановив, що шість ешелонів не дістали вечері, бо командири ешелонів забули своєчасно потурбуватися про це. Шість разів на станції варили ґуляш із картоплею, але ніхто його не вимагав. І цей ґуляш виливали на одну купу. Це, панове, була гора картоплі з ґуляшем, а на три станції далі — солдати з ешелонів, які проїхали повз купу ґуляшу, жебрали на вокзалі шматок хліба. Тут, як бачите, була винна не військова адміністрація! — Генерал рвучко махнув рукою: — Командири ешелонів не виконали своїх обов’язків! Ходімо до канцелярії!

Офіцери йшли за ним і думали, чому це всі генерали дурні, як старі чоботи.

В комендатурі виявилося, що дійсно про ґуляш ніхто нічого не знає. Правда, сьогодні його мали варити для всіх ешелонів, які проїздитимуть, але пізніше прийшов наказ вокзальній комендатурі — з коштів, приділених їм на харчування маршових батальйонів, відрахувати по 72 гелери на кожного солдата, так що кожен переїжджий ешелон має на своєму рахунку цю суму, яку він одержить від інтендантства додатково при видачі солдатської платні. Щодо хліба, то на станції Ватіан солдати дістануть по півбуханця.

Комендант харчувального пункту не побоявся і сказав просто у вічі генералу, що накази міняються щогодини. Інколи буває так: приготують обід для ешелонів, але несподівано приходить санітарний поїзд, пред’являє наказ вищих інстанцій і кінець — ешелон стоїть перед проблемою порожніх казанів.

Генерал, притакуючи, кивав головою і зазначив, що становище безумовно покращало, на початку війни було набагато гірше. Всього відразу зробити неможливо, для цього потрібен досвід, практика. Теорія власне й гальмує практику. Чим довше триватиме війна, тим більше буде порядку.

— Можу вам навести конкретний приклад, — сказав генерал, дуже задоволений, що він зробив таке мудре відкриття: — Два дні тому ешелони, які проїжджали станцію Гатван, не дістали хліба, а ось ви його завтра дістанете.

Пригоди бравого вояка Швейка

Вы хотите сказать,что танки остановили ТРО с автоматами?

Я хочу сказать, что в конце феврале у меня во дворе возле мусорных контейнеров стояли коктейли Молотова и моя ТРО ждала танки, которые могли въехать к нам. Я живу на Окружной.
И никто никого домой за штаны не тащил.

Я хочу сказать, что в конце феврале у меня во дворе возле мусорных контейнеров стояли коктейли Молотова и моя ТРО ждала танки, которые могли въехать к нам. Я живу на Окружной.
И никто никого домой за штаны не тащил.
А я скажу,что привезли неподготовленных людей в поле на нулевую позицию и сказали держать оборону от сюда до "забора".
За пару часов там все то поле перепахали.Это так и должно быть?

А я скажу,что привезли неподготовленных людей в поле на нулевую позицию и сказали держать оборону от сюда до "забора".
За пару часов там все то поле перепахали.Это так и должно быть?

Это война. А как должно быть?

По-моєму це до вас не дійшло.
На самому початку набрали людей з тим що вони на території області будуть знаходитись. І вони типу були не проти - половили одного диверсанта всією ротою - і додому спати до баби своєї. Якщо він і був, той диверсант. Ніби ж непогано, можна жити.
Тепер характер війни змінився, люди треба в конкретних місцях. І прийняли закон що тероборона бере участь в бойових діях, а не сидить охороняє курник у себе на городі. І їх це різко перестало влаштовувати. Ну теж можна зрозуміти.

ну есть некоторые нюансы, например, у меня в городе за 2мес ТРО вывезли аж 2 раза на стрельбы, на этом все обучение закончилось, большинство из них автоматы увидело первый раз в жизни, много ли от них будет толку с такой подготовкой?

Незнаю как таможня с запада Украины но набу сап дбр и другие экзотические подразделения принимали как минимум участие в обороне Киева думаю вряд ли их есть на кого менять и они продолжают большей частью

За пару часов там все то поле перепахали.

До речі про втрати у твоїй статті ні слова.

вони просиділи 4 години в ямах з автоматами.

4 години це ***** звичайно. Тепер поїдуть додому "на відпочинок", аж 4 години повоювали.

Оце теж жіночок чомусь не влаштовує -

«Чому вони за документами перебувають на розчищенні завалів у Дніпрі, а насправді на фронті?!».

У Дніпрі наче їх не бомбив ніхто, і танки їх не атакували.
У них немає особливої підготовки розбирати завали?

ну есть некоторые нюансы, например, у меня в городе за 2мес ТРО вывезли аж 2 раза на стрельбы, на этом все обучение закончилось, большинство из них автоматы увидело первый раз в жизни, много ли от них будет толку с такой подготовкой?

Розбирати завали у Дніпрі підготовка годиться?

Незнаю как таможня с запада Украины но набу сап дбр и другие экзотические подразделения принимали как минимум участие в обороне Киева думаю вряд ли их есть на кого менять и они продолжают большей частью

У мене упереджене ставлення саме до західної митниці.
Інших образити не мав на меті.

Видалив.

Назад
Зверху Знизу