Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
А чого Зеленський мовчить з цього приводу?

А расскажите мне что-нибудь хорошее про Залужного? Это просто вопрос. Я не являюсь сторонником ни одной ни второй стороны.

А чого Зеленський мовчить з цього приводу?
Та так і треба. Що незрозумілого: Зеленський зайнятий війною, декто сивочолий з партійкою зайнятий виборами, рветься до корита. А Залужному вистачає лаврів полководця.

Якщо реагувати на весь той шум, що здіймає партійка, у якій 6%, то нІколи буде робите щось корисне.
Не треба зважати на ****юків. Це усього лише 6% - так що Зеленський цілком правильно робить, що мовчить. МО повідомило, що наказів про звільнення нема - якого рожна ще треба?
Ті, хто зайнятий заміром рейтингів, можуть поскрипіти зубами, хоч зтерти їх - тому що рейтинг Зе не хоче падати, як би комусь зацікавленому не хотілось.
Отака неприємність)

А расскажите мне что-нибудь хорошее про Залужного?
Зачистка от *****ов Киевской, Черниговской, Сумской и Харьковской области, уёб *****ов из Херсона, т.е. как пишут западные ****итики - освобождение 50% захваченной *****ами территории Украины - это не хорошее? Плацдарм ЗСУ на левом берегу Днепра на Херсонщине, сдерживание *****ов везде, где только можно - плохое? Бубочка наверное свято поверил в наш Контрнаступ-2023, распиаренный из каждого утюга, но не вышло из-за банальной нехватки боеприпасов(Залужный конешно теперь виноват в этом:D), а гробить живую силу как *****ы в мясных штурмах ради бодрых рапортов бубочке - Залужный походу не намерен!

Та так і треба. Що незрозумілого: Зеленський зайнятий війною, декто сивочолий з партійкою зайнятий виборами, рветься до корита. А Залужному вистачає лаврів полководця.

Якщо реагувати на весь той шум, що здіймає партійка, у якій 6%, то нІколи буде робите щось корисне.
Не треба зважати на ****юків. Це усього лише 6% - так що Зеленський цілком правильно робить, що мовчить. МО повідомило, що наказів про звільнення нема - якого рожна ще треба?
Ті, хто зайнятий заміром рейтингів, можуть поскрипіти зубами, хоч зтерти їх - тому що рейтинг Зе не хоче падати, як би комусь зацікавленому не хотілось.
Отака неприємність)
Безугла теж порохоботка? Всілякі західні ЗМІ, теж на Порошенка працюють?
Хоча я не маю сумнівів, що якщо Залужного звільнять, то ти це підтримаєш.

Прям як гарний *******
Гарных ******** не бывает. У меня есть своя негативная точка зрения ко всем персонажам, но я не хочу ее озвучивать, т.к. такие как вы сразу начнут кидаться наавозом. Пожалуй больше не буду писать в этой теме по теме, а придется разводить **** из-за пристутности таких как вы.

вот это говорит человек, который знает, что война БУДЕТ.

а мне тут предлагают иллирионова слушать. у нас президент страны кто? илларионов?

лично я вижу в этом ролике пожизненное. после суда, конечно. и, ясное дело, после победы.

Хто вам що "предлагав"?Ви щось сплутали. Я вас знати не знаю)
Про пожизненне - не беріть на себе так багато, щоб не надірватись. Поки одному поцу в Гаазі місце гріють, тільки чомусь тут не модно про нього згадувати, а про українського президента - модно. І це український форум? :відстій:

Зачистка от *****ов Киевской, Черниговской, Сумской и Харьковской области, уёб *****ов из Херсона, т.е. как пишут западные ****итики - освобождение 50% захваченной *****ами территории Украины - это не хорошее?
Это не хорошее, а отличное, но бубочка утверждает, что это он, но я думаю, что это Терехова заслуга - я шучу. Приведите плиз ссылку западных ****итиков не то, что это хорошо, а то что это его заслуга.

А далі думку розвити лячно? Бо виходе що вони особисто не зацікавлені в перемозі. Їх інтерес пропетляти особисто.
в этом есть парадокс. американцы предлагали вертолет. лучшей возможности съебаться и сесть на пожизненные гранты в теплое кресло в оон просто не существовало.

А расскажите мне что-нибудь хорошее про Залужного? Это просто вопрос. Я не являюсь сторонником ни одной ни второй стороны.
*****ы раз десять его убивали и ранили. Мало? Ну теперь-то точно завалят. Но "свои" Такое совпадение...

Безугла теж порохоботка? Всілякі західні ЗМІ, теж на Порошенка працюють?
Хоча я не маю сумнівів, що якщо Залужного звільнять, то ти це підтримаєш.
Щодо Безуглої, то там справа в іншому.

А в західних ЗМІ, уявіть себе, і прокацапські ****и працюють, і із секти можуть підкинути ідейки.
А якщо щось приблизно "годне" для шкандалю, то ПЄСи та боти можете бути впевнені - не пропустять, і роздують до небес, а до Європи - обов'язково. Всіх сил докладуть. Та що їм - вперше? Скільки разів Ар'єв прибирав своє недостовірне гівно, коли не підтверджувалось, але вкид вже прочитали, когось прозомбував - і добре.
У нас в традициях до багатьох наших президентів великі і несправедливі претензії , але все ж таки зараз - випадок абсолютно інший.
Війна.І він робить багато для перемоги. Та гівнюкам про це казати - марна праця.

Это как у теоремы Пифагора есть 400 способов доказательств, но нормальному человеку хватит и одного, а ненормального не убедят и 400. Марна праця.

Останнє редагування:
Хто вам що "предлагав"?Ви щось сплутали. Я вас знати не знаю)
Про пожизненне - не беріть на себе так багато, щоб не надірватись. Поки одному поцу в Гаазі місце гріють, тільки чомусь тут не модно про нього згадувати, а про українського президента - модно. І це український форум? :відстій:
блаблабла. когда ***ко обосралась, сколько не направляй вентилятор в в лицо, все равно ситуацию не исправить.

Назад
Зверху Знизу