Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая почта новые правила работы во время тревог.

Може хтось розшифрувати це?
Вітаємо! Надаємо Вам промокод на знижку Непостійний немає ПШ, є вхід в МП 21-23 (03/10/24). Код одноразового використання з терміном дії до 00:00:00 01.11.2024. Код діє лише для Вашого номеру мобільного. Використання промокодів:

Нова пошта» з 1 жовтня підвищує тарифи на доставку

ℹ️ Згідно з новими розцінками, вартість доставки посилок збільшиться в середньому на 10 гривень.

Нові тарифи:
▪️доставка документів коштуватиме 65 грн, включаючи фірмовий картонний конверт
▪️доставка по місту: посилка до 2 кг – 60 грн, до 10 кг – 90 грн, до 30 кг – 140 грн
▪️доставка по Україні: до 2 кг – 80 грн, до 10 кг – 110 грн, до 30 кг – 160 грн
▪️вантажі понад 30 кг: додатково 50 копійок за кожен кілограм по місту та 1 грн за кг між відділеннями по Україні

«Нова пошта» пояснила зміну тарифів збільшенням цін на енергоносії, які значно впливають на собівартість послуг. Водночас скасовано комісію за оголошену вартість при поверненні посилок.

Нові тарифи:
▪️доставка документів коштуватиме 65 грн, включаючи фірмовий картонний конверт
▪️доставка по місту: посилка до 2 кг – 60 грн, до 10 кг – 90 грн, до 30 кг – 140 грн
▪️доставка по Україні: до 2 кг – 80 грн, до 10 кг – 110 грн, до 30 кг – 160 грн
▪️вантажі понад 30 кг: додатково 50 копійок за кожен кілограм по місту та 1 грн за кг між відділеннями по Україні
Получается, имеет смысл только "до 30кг" :незнаю:

Якщо і без присутності отримувача, то це жах.
Бо до Різдва звикла отримувати солодкі дарунки від друзів, а тепер їх можуть з'їсти без мене. :)

стискався з тим що тревоги немає (ні на мапі, ні в телефоні, ні в моніторінгових каналах) а нова пошта тупо виганяє всіх і перестає працювати.

стискався з тим що тревоги немає (ні на мапі, ні в телефоні, ні в моніторінгових каналах) а нова пошта тупо виганяє всіх і перестає працювати.
у них своя система, офис в Киеве решает уровень опасности.Старшому приходит оповещения и он обязан закрыть.

Отримала свої смаколики від київських друзів. Вчора відправили. Сьогодні аже у мене.
Спитала, чи справді є затримки?
Сказали, що є через проблеми з логистикою.

...у мене пару років тому 500 грн.заникали і з кінцями,пошта вале на банк,банк каже що відправив на пошту,махнув рукою на це все,бо виясняти щось,ще дорожче вийде

...у мене пару років тому 500 грн.заникали і з кінцями,пошта вале на банк,банк каже що відправив на пошту,махнув рукою на це все,бо виясняти щось,ще дорожче вийде
Вот на это, думается, и рассчитано:
многие просто "плюнут" - и не будут требовать свое назад/заниматься этим :(
Чем и пользуются :рл:

:) Ну, поделитесь своим опытом положительного финансового в вашу пользу решения после общения с "оператором" все равно какой службы. :)
Так треба цілу годину моск виносить!

Доставка яка у НП коштує 80 грн, у Meest - 50, у Укрпошти - 35.
А якщо ви відправляєте щось важке - матрац, холодильник, 4 колоса до машини тощо - Delivery крутить на хую і НП, і Meest, і Укрпошту!!

С международной доставкой у НП сейчас фигня какая-то, посылка в китае уже месяц на складе лежит, при этом 3 других отправили. И начали мозги ***** с растоможкой. Скорее всего буду на мист переходить.
З.Ы. Кстати без тракторца форум все таки что-то потерял, аж жалко стало потерю такого матерого человичаща.

Назад
Зверху Знизу