Кто желает проголосовать :
три варианта нового названия станции метро -
У Харкові стартувало електронне голосування щодо перейменування станції метро “Пушкінська”, в якому можуть взяти участь усі охочі містяни.
В електронній формі на вибір запропоновані три варіанти: “Нагірна”, “Політехнічна” та “Ярослава Мудрого”.
Яку пресслужбі міськради, голосування триватиме до 26 квітня. Долучитися до нього можна⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу..⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
На мою думку - не норм, и потому что выше писали, тут, в теме,- норм.
Так я даже без привязки к юрке, а в привязке к личности, на 2 гривнах он же есть) То вот если имени юракадемии - тогда хер им, конечно))На мою думку - не норм, и потому что выше писали, тут, в теме,
и по тому, как себя юрка "показала" за время войны.
Станцию метро им еще, ага.
Стыць.
члени комісії підтримали пропозицію перейменувати дві станції метрополітену:
ст. м. «Пушкінська» - на «Ярослава Мудрого», а
«Південний вокзал» - на «Вокзальну».
Ну вот, я ж говорил, Ярослава Мудрого - норм)+ еще 367 переименований.
А ви коли вперше дізнались ? Я теж раніше не знав, бо в народі ця назва поступово забулась. Нічого дивного в цьому немає.- Чи знаєте ви, шо означає назва "Нагірна" ?
- Ні.
(с)
Видеосюжет о мнении харьковчан по поводу переименования станции.
Моё ощущение от сюжета: подавляющее большинство опрошенных - НЕ харьковчане.
В детстве, дошкольном точно. И по сей день, когда объясняю, где живу: ц/нг. И, кстати, выражение "под горой"/"на горе" - обычное в речи у очень многих(вокруг и не только)А ви коли вперше дізнались ?
ну добре. а декор зі стін вестибюлю обдеруть?Так, ст. м. «Пушкінська» тепер називатиметься ст. м. «Ярослава Мудрого»,
та уже все решили: им. ярика наимудрейшегоПушок и норм. В честь котяры
были еще более зашкварные?не самый.
Кстати, все стихи и портреты Пушкина ободрали, в одном овале остался Пегас.ну добре. а декор зі стін вестибюлю обдеруть?
Наступні перейменування - це назви станцій метро "Дружби народів", "Проспект Гагаріна" та "Державинська"Осталось лишь вписать мудрости от Ярослава.
та куди там. від Бучми (джерело) 15 мінут пішки.Так там пішки йти 15 хвилин від найближчої ГП.