Статус:
Повідом.: 35017
Повідом.: 35017
- 🔴 10:59 Повітряна тривога в Харків.обл.
-
в болдіно... а я от про що міркую... а кому нахуй з сучасної молоді взагалі той пушкін (і нєкрасов туди ж) потрібен? література - то розваги того часу... не більше...Пусть забирают своего пушкина и уебуют за уральские горы.
Re: Нова назва станції метро "Пушкінська"
Добавь Григория Сковороди
Re: Нова назва станції метро "Пушкінська"
Краще таку велику вулицю перейменувати на Сковородинівська (або ім. Сковороди) та метро Сковородинівським назвати, до того ж там і однойменний виш є.
Так, хто з вас трьох пан Терєхов?Шо тут думать - Сковороды назвать и памятник поставить ему же. На постаменте из С-300.
дантес трахався з гекереном. і крім вбивства АСа нічим себе в історії не заплямив.За "Дантесовскую",
А улицу Лермонтовскую в Мартыновскую будут переименовывать?!За "Дантесовскую", небось, уже N раз схохмили тут..
не має потреби. https://ru.wikipedia.org/wiki/Томас_ЛермонтА улицу Лермонтовскую в Мартыновскую будут переименовывать?!
Как-то безжизненноСтанцію метро у Харкові пропонують назвати "Освітньою"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
30 метрів під Харковом !Осторожно, двери закрываются! Следующая станция-"днище".🐸
) Для них это реклама,Старгородська
Не було ?
Банная можно ещё ) А Ярослава Мудрого вернуть историческое название "Бассейная" ))Старгородська
Не було ?
Станцi я "Академiчна"
им. Ситенко
три варианта нового названия станции метро -
Просто перевести на Украинский - Гарматна!
Щодо станції метро, то я б назвав "Юридична" або "Скелетна" чи "Хребетна", бо там поруч юридична академія та інститут ім. Ситенка, де хребет лікують