Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Несгораемая сумма зп

• Автор теми Автор теми galileopro
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 88
Несгораемая сумма зп

Здравствуйте. Я работаю на предприятии, у меня есть несгораемая часть оклада, и часть оклада от виработки. Если в каком то месяце меньше смен из за небольшой производственной нагрузки, обязано ли предприятие виплатить мне несгораемую часть оклада?

Стаття 113. Порядок оплати часу простою, а також при освоєнні нового виробництва (продукції)

Час простою не з вини працівника оплачується з розрахунку не нижче від двох третин тарифної ****** встановленого працівникові розряду (окладу).
За час простою, коли виникла виробнича ситуація, небезпечна для життя чи здоров'я працівника або для людей, які його оточують, і навколишнього природного середовища не з його вини, за ним зберігається середній заробіток.
А вообще еще надо читать ваш коллективный трудовой договор.

Здравствуйте. Я работаю на предприятии, у меня есть несгораемая часть оклада, и часть оклада от виработки. Если в каком то месяце меньше смен из за небольшой производственной нагрузки, обязано ли предприятие виплатить мне несгораемую часть оклада?
шо опять Турбоатом?

А если я какие то смени не выходил, работи не било вообще, за них начисляется несгораемая часть оклада?

Назад
Зверху Знизу