3000 грн на місяць

Несгораемая сумма зп

• Автор теми Автор теми galileopro
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 88
Несгораемая сумма зп

Здравствуйте. Я работаю на предприятии, у меня есть несгораемая часть оклада, и часть оклада от виработки. Если в каком то месяце меньше смен из за небольшой производственной нагрузки, обязано ли предприятие виплатить мне несгораемую часть оклада?

Стаття 113. Порядок оплати часу простою, а також при освоєнні нового виробництва (продукції)

Час простою не з вини працівника оплачується з розрахунку не нижче від двох третин тарифної ставки встановленого працівникові розряду (окладу).
За час простою, коли виникла виробнича ситуація, небезпечна для життя чи здоров'я працівника або для людей, які його оточують, і навколишнього природного середовища не з його вини, за ним зберігається середній заробіток.
А вообще еще надо читать ваш коллективный трудовой договор.

Здравствуйте. Я работаю на предприятии, у меня есть несгораемая часть оклада, и часть оклада от виработки. Если в каком то месяце меньше смен из за небольшой производственной нагрузки, обязано ли предприятие виплатить мне несгораемую часть оклада?
шо опять Турбоатом?

А если я какие то смени не выходил, работи не било вообще, за них начисляется несгораемая часть оклада?

Назад
Зверху Знизу