Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Немовлята в Південній Кореї подають до суду на уряд...

так, саме тоді і почався шлях антропоцену. але тобі, в радянський школі навряд чи про це розповідали.
Часова шкала антропоцену ще остаточно не визначена. Запропоновані варіанти початку епохи сильно відрізняються один від одного: початок промислової революції (кінець XVIII століття), розквіт сільського господарства, освоєння вогню близько 125 тисяч років тому та ін.
"Антропоцен — неформальний геохронологічний термін, що позначає геологічну епоху, в якій рівень людської активності відіграє істотну роль в екосистемі Землі." , а ти ж щось писав про ті часи, коли людина розпалила багаття, та вирубала ліс біля своєї землянки.))

...але у тій країні з народжуваністю все добре,справа мабуть не в цьому?
??? не знаю.. "
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
населення в США 2015 року становив 0,78 % (141-ше місце у світі)
."
мабуть там мігранти багато значать..

а ти ж щось писав про ті часи, коли людина розпалила багаття, та вирубала ліс біля своєї землянки.))
так, я тобі писав і про часи 250 -350 тис років до Ісуса. коли чнм діоксиду вуглецю в атмосфері був вищий за теперішній і температура вище "катастрофічної". як же це трапилось? анунакі? шумєри? рептілоїди?

так, я тобі писав і про часи 250 -350 тис років до Ісуса. коли чнм діоксиду вуглецю в атмосфері був вищий за теперішній і температура вище "катастрофічної". як же це трапилось? анунакі? шумєри? рептілоїди?
Хто сказав?

Це виявлено за результатами дослідів глибинних відкладень та зразків ізольованого повітря тих часів. Коли не просто невіглас, а войовничий невіглас - це й є перша ознака гретинизму.

Це виявлено за результатами дослідів глибинних відкладень та зразків ізольованого повітря тих часів. Коли не просто невіглас, а войовничий невіглас - це й є перша ознака гретинизму.
Це не відповідь на моє запитання- ХТО СКАЗАВ? Давай посилання, я не буду шукати докази вашої правоти бо це дурня.)) І це вже було тут 100 раз..біг по колу.. Стаття не про це, а про те, що в світі є такий рух з метою змусити уряди почати нарешті реальні кроки для зупинки чи гальмування глобального потепління..____________"дорослі та навіть ненароджені діти подали петиції, щоб подати до суду на уряд Південної Кореї за те, що він
. Позивачі стверджують, що кліматичні цілі уряду занадто слабкі, що загрожує їх праву жити в здоровому середовищі."

Останнє редагування:
,, дорослі та навіть ненароджені діти подали петиції, щоб подати до суду на уряд Південної Кореї за те, що він,,(с)

дурдом

,, дорослі та навіть ненароджені діти подали петиції, щоб подати до суду на уряд Південної Кореї за те, що він,,(с)

дурдом
Ежу понятно, что это полемический прием...Очень уместный в данной ситуации - хуже всего будет тем людям, которые еще не родились..

Ежу понятно, что это полемический прием...Очень уместный в данной ситуации - хуже всего будет тем людям, которые еще не родились..
В Южной Корее аборты запрещёны? Представляю, какие там судебные процессы могут быть.

Назад
Зверху Знизу