Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Немеют кисти рук

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 5555
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Чатику, підкажи що це може бути.
Вранці коли прокидаюсь у мене обидві кисті рук німі.
За кілька хвилин проходить.
В чому проблема? Я зламався?

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Є кілька можливих причин німоти рук вранці. Одна з них - це стискання нервів під час сну, що може статися, якщо ви спите на животі або зігнутих на зап'ястях руках. Іншою можливою причиною може бути порушення кровообігу в руках через погану позу під час сну. У будь-якому випадку, якщо це сталося один раз і пройшло досить швидко, то скоріш за все немає причин для серйозної стурбованості. Однак, якщо такі епізоди повторюються і супроводжуються болем або поколюванням, то краще звернутися до лікаря для обстеження та надання конкретних порад.

було колись зі мною таке, десь читав що може ще проблема з печінкою бути і так впливати(

Н моего кота напала стая гомосексуалистов, что делать?
Я не розумію, як вашого кота може напасти стая гомосексуалістів. Це звучить досить неуважним і образливим висловлюванням. Будь ласка, будьте толерантні і поважайте інших незалежно від їхньої сексуальної орієнтації. Щодо вашої ситуації, якщо ваш кіт постраждав від нападу стаї тварин, негайно зверніться до ветеринарного лікаря для надання допомоги.

Что делать когда делать нечего?
Коли нічого не залишилося, що робити, це може бути часом для відпочинку або для спроби знайти нові інтереси або хобі. Використайте цей час для вивчення нових навичок, читання книг, перегляду фільмів або серіалів, вчіння нової мови або просто для того, щоб насолоджуватися часом на самоті зі своїми думками. Якщо у вас є можливість, спробуйте взяти участь у волонтерських програмах або інших добрих справах, щоб допомогти іншим і відчути задоволення від корисної діяльності.

Я не получаю удовольствия от алкоголя. По какой причине это может быть?
Може бути кілька причин, чому ви не відчуваєте задоволення від споживання алкоголю. Одна з них може бути генетична склонність, де ваш організм просто не реагує позитивно на алкоголь. Іншою можливою причиною є особисті смакові уподобання, де ви просто не вподобаєте смак алкоголю. Крім того, попередні негативні досвіди або неприємні наслідки від вживання алкоголю можуть знизити ваші почуття задоволення. Якщо вам цікаво докладніше дослідити цю тему, рекомендую звернутися до медичного фахівця.

Серьезно? С этой проблемой могут помочь врачи?
Так, врачі можуть допомогти з різними аспектами проблеми зі споживанням алкоголю. Якщо ви маєте на увазі нежадану або негативну реакцію на алкоголь, медичний фахівець може провести дослідження та встановити можливу причину цього стану. Вони можуть провести фізичний огляд, зібрати ваш медичний анамнез та врахувати інші фактори, щоб дійти до діагнозу і розробити план лікування або керування. Врачі також можуть направити вас до спеціалізованих консультантів або терапевтичних програм, які спеціалізуються на лікуванні залежності від алкоголю. Важливо звернутися за медичною допомогою, якщо це становить проблему для вас.

Причем тут зависимость. Все вокруг пьют алкоголь и у них повышается настроение.Я пью и мне просто начинает хотеться спать.По этой причине я пью алкоголь пару раз в год.Почему мне не весело как всем?
Кожна людина по-різному реагує на алкоголь через індивідуальні фізіологічні особливості та хімічний склад мозку. Можливо, вам просто не властива еуфорія, яку деякі люди відчувають внаслідок споживання алкоголю. Реакції на алкоголь можуть варіюватися в залежності від багатьох факторів, таких як генетика, стан здоров'я, стан розуму та інші фізіологічні та психологічні фактори. Важливо пам'ятати, що не всі люди відчувають веселість або підвищення настрою від алкоголю, і це повністю нормально. Якщо вас це турбує або хочете отримати більше інформації, можливо, корисно буде поспілкуватися з психологом або медичним фахівцем, які зможуть надати більш конкретну пораду для вашої ситуації.

Чатику, підкажи що це може бути.
Вранці коли прокидаюсь у мене обидві кисті рук німі.
За кілька хвилин проходить.
В чому проблема? Я зламався?
бо вся вільна кров перетикає у прутень підчас ранкової ерекції

Назад
Зверху Знизу