ASokol Статус: Offline Реєстрація: 15.01.2009 Повідом.: 1233 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #21 gameover сказав(ла): Кагбе это будет убогая хуйня Натисніть, щоб розгорнути... Ну, блядь, это уже аж ни разу не консоль. На вопрос ответь, а не давай свои экспертные оценки.
gameover сказав(ла): Кагбе это будет убогая хуйня Натисніть, щоб розгорнути... Ну, блядь, это уже аж ни разу не консоль. На вопрос ответь, а не давай свои экспертные оценки.
Renegade Статус: Offline Реєстрація: 27.08.2005 Повідом.: 15554 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #22 А я и в чистой консоли достаточно долго жил, чисто по приколу. Знаете, фреймбуфер умеет творить чудеса.
А я и в чистой консоли достаточно долго жил, чисто по приколу. Знаете, фреймбуфер умеет творить чудеса.
gameover Статус: Offline Реєстрація: 16.03.2009 Повідом.: 1870 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #23 готов ли тс променять граф режим 98й на фреймбуфер?
Renegade Статус: Offline Реєстрація: 27.08.2005 Повідом.: 15554 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #24 Стопяцот раз уже говрилось про айсвм. И если тебе он уёбищен то ты просто не умеешь его готовить После того как я над ним одназды хорошенько поработал напильником жедание возвращатся к DE резко отпала.
Стопяцот раз уже говрилось про айсвм. И если тебе он уёбищен то ты просто не умеешь его готовить После того как я над ним одназды хорошенько поработал напильником жедание возвращатся к DE резко отпала.
gameover Статус: Offline Реєстрація: 16.03.2009 Повідом.: 1870 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #25 Да. Не умею. И не считаю нужным знать я знаю и умею более востребованные вещи
ASokol Статус: Offline Реєстрація: 15.01.2009 Повідом.: 1233 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #26 Например, балаболить на форуме.
Lars Привіт! Статус: Offline Реєстрація: 19.05.2007 Повідом.: 14 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #27 Да как бы PCMCIA 16-bit. Это не так-то просто и найти. Сетевку еще можно, а вот USB...
gameover Статус: Offline Реєстрація: 16.03.2009 Повідом.: 1870 27.11.2009 🟡 17:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #28 ASokol сказав(ла): Например, балаболить на форуме. Натисніть, щоб розгорнути... соколик ты только не ной
ASokol сказав(ла): Например, балаболить на форуме. Натисніть, щоб розгорнути... соколик ты только не ной