обращаюсь , просто что бы понять .
история такая - соседка вышла замуж . муж вечно влазил в какие то передряги . выгнала мужа . жила и воспитывала детей сама . вскоре встретила мужчину . жили . родила третьего . ушла и от него . дети подросли . дочь ушла в 12 лет жить к отчиму . сын в 17 лет ушел жить к дяде ( он же и крестный ) . младшего ( когда подрос ) дочь увела из дома за ручку к отцу .
на данный момент дети все взрослые ( дочь 30 лет . сын 29 лет . сын 21 год ) .
обьеденившиеся дети выгнали мать из дома . выбросили ее вещи .
ужас .
скажу сразу - баба она не плохая . вкладывала в детей все ! я же живу рядом ( вижу ). ходили дети чистые , опрятные . она не пьет , не гуляет .
как после такого детей заводить или иметь ( кому как нравится )
Деякі жінки гадають, що якщо вони не пиячать, не гулящі і діти в них не голодні та чисто одягнені, то все – вони найкращі у світі матері... Я знаю таку родину, матір там ну просто святою себе перед людьми ставить, постійно жаліється, що вона все для дітей робить, бідненька, з усіх сил старається і себе не жаліє. А її син розповідає, що вона на нього ще змалку кричить кожнісенького дня, матюками криє триповерховими і з кулаками кидається. Жодного дня без скандалу не може прожити. І от що йому з того, що вона не пиячить, не гуляща і він одягнений та не голодний? Єдина його мрія – дочекатися закінчення школи і поступити вчитися в якесь інше місто, подалі від своєї матері.
Все, що можуть діти після народження, це ходити під себе, їсти, спати і плакати,
усього іншого вони навчаються у своїх батьків. І навчаються діти не слухаючи, що там їм кажуть батьки, а копіюючи їх. "Дитина дивиться – дитина повторює"
За відношенням дорослих дітей до своїх батьків можна легко зрозуміти, які ті батьки. Якщо діти шанобливо до них ставляться, люблять їх, то й батьки гарні, якщо ні, то значить такі "батьки".
Якщо діти так швидко втекли від своєї матері, то все зрозуміло, що вона за матір.