Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Найєм про образи "порохоботів" в мережі: "Порошенко має понести за це політичну відповідальність"

Статус: Онлайн
Повідом.: 10787
"Військовослужбовець, адвокат та громадський діяч Масі Найєм вважає, що колишній президент Петро Порошенко має понести політичну відповідальність за поведінку своїх прихильників, які нерідко ображають у соцмережах військових. "

"
Але коли ці прихильники Порошенка стають агресивними і агресивно захищають свого лідера, порушуючи права інших, для мене вони скоти. Це – скот. Так не можна.

Дії Порошенка і його прихильників зараз продовжують підтверджувати мою тезу про те, що вони – найбільше зло (в українській політиці – УП). Як тільки це зміниться, я буду першим, хто проголосує за Порошенка. Змініть, будь ласка, своє ставлення до народу".

Деталі: На думку Найєма, Порошенко мав би звернутися до своїх прихильників та наголосити на тому, що ображати тих, хто не голосував за нього, неприпустимо. " Контузия у Наєма или у тех, кто выбрал из его слов тот сумбур о политической ответственности??)))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
— ПОНЕДІЛОК, 10 КВІТНЯ 2023,
"Експрезидент Петро Порошенко розповів, що 24 лютого 2022 року в день вторгнення Росії він домовився із президентом Володимиром Зеленським "почати все спочатку" і об'єднатися проти спільного ворога. І домовленість трималась, доки Київ був у напівоточенні.
Пряма мова: "Ми залишились після зустрічі з главами фракцій, відбулась дуже змістовна і гарна розмова з Зеленським. Був Разумков і інші. Ми домовились, що далі – чистий лист, табула раса.
"Я більше не лідер опозиції, ви не мій опонент. У нас є один ворог – це Путін". Це буквально дослівно. І це виходило не тільки від мене, це Зеленський запропонував. І принаймні поки Київ був у напівоточенні, ця домовленість трималась"."

"Військовослужбовець, адвокат та громадський діяч Масі Найєм вважає, що колишній президент Петро Порошенко має понести політичну відповідальність за поведінку своїх прихильників, які нерідко ображають у соцмережах військових. "

Не переживай на выборах ВР мудрый нарид опять выберет моносброд, который без пинка под **** от ЕС и США нифига делать не будет. И мудрый нарид понесе за это відповідальність :D

А він хіба не має права не помічати такого прихильника?
може, а це бачити повинен

Приват-банк карта номер: 5363 5423 0856 3718Яндекс-кошелек, номер 410 011 372 145 462В Сбербанке карта номер 4276 3800 8339 8359Долларовая карта "Привата": 5363 5423 0856 3759Карта "Приват" для переводов в евро: 5363 5423 0856 3775

це все бабченко аркадия

Назад
Зверху Знизу