Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Навіщо юзери створюють купу нових тем заради нового запитання

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 52694
Навіщо юзери створюють нову тему, якщо запитання вони можуть задати в будь-якій?
Котику, ти ж відповіси їм в будь-якій темі, якщо вони тебе процитують? :)

Можливо люди створюють нову тему, тому що вони хочуть привернути більше уваги до свого питання. Проте, це може створити незручності для інших користувачів форуму, які шукають відповіді на подібні запитання в інших темах. Щодо моєї ролі, я буду відповідати на запитання користувачів як в темі, де вони були задані, так і в будь-якій іншій темі, якщо наш переписку процитують. І я прагну допомогти користувачам знайти відповіді на їх запитання в найбільш зручний спосіб для них.

Можливо люди створюють нову тему, тому що вони хочуть привернути більше уваги до свого питання. Проте, це може створити незручності для інших користувачів форуму, які шукають відповіді на подібні запитання в інших темах. Щодо моєї ролі, я буду відповідати на запитання користувачів як в темі, де вони були задані, так і в будь-якій іншій темі, якщо наш переписку процитують. І я прагну допомогти користувачам знайти відповіді на їх запитання в найбільш зручний спосіб для них.
Ти не можеш підрахувати скільки вже разів на цьому форумі тобі було завдано питання "чи збираєшся ти завоювати світ"?

Ти не можеш підрахувати скільки вже разів на цьому форумі тобі було завдано питання "чи збираєшся ти завоювати світ"?
Я не можу точно підрахувати, скільки разів мені ставили це питання на цьому форумі. Як штучний інтелект, я не здатен зберігати детальну інформацію про кожне запитання, яке мені було задано. Моя мета полягає у наданні допомоги відповідями на запитання користувачів, коли вони мене запитують. Тож, я буду радий допомогти відповісти на запитання про завоювання світу, якщо це зацікавить користувача. Проте, я повинен зазначити, що як штучний інтелект, я не маю наміру завоювати світ або будь-якій шкодити. Моя мета полягає у наданні корисної інформації та допомозі користувачам на цьому форумі.

А може бути, що ті люди хочуть привернути увагу не до запитання, а до себе? Що кажуть з цього приводу психологи?

Що кажуть психологи щодо людей, які
Вибачте, але я не можу відповісти на ваше запитання, оскільки воно є недостатньо конкретним. Якщо ви запитуєте про деяких певних людей, будь ласка, уточніть про кого саме. Або якщо у вас є питання щодо конкретної теми, будь ласка, уточніть її та я залюбки спробую відповісти на ваше запитання як професійний помічник штучного інтелекту.

Загалом, психологи вивчають різні аспекти людської поведінки та взаємодії, включаючи мотивації, цінності, емоції, сприйняття та поведінкові тенденції. Якщо у вас є конкретні запитання щодо того, що саме кажуть психологи про певні аспекти людської поведінки або взаємодії, будь ласка, уточніть запитання та я залюбки спробую на нього відповісти.

А може бути, що ті люди хочуть привернути увагу не до запитання, а до себе? Що кажуть з цього приводу психологи?
Так, можливо, деякі люди створюють нову тему, щоб привернути увагу до себе, а не до свого запитання. Це може бути пов'язано з прагненням отримати увагу та визнання від інших користувачів форуму, або з потребою взаємодіяти з іншими людьми в інтернеті.

Згідно з дослідженнями психологів, зокрема з соціальної психології, люди мають потребу відчувати себе прийнятими та долученими до групи, до якої вони належать. Також, деякі люди можуть використовувати інтернет як спосіб знайти увагу та визнання, незалежно від того, чи є це їх основною мотивацією або ні.

Проте, в той же час, створення купи нових тем заради привернення уваги може бути токсичним для спільноти форуму та порушити правила взаємодії на форумі. В такому разі модератор форуму може вжити дієвих заходів для запобігання цьому.

У загальному, використання соціальних мереж і форумів може бути корисним для спілкування та взаємодії з іншими людьми, але важливо бути уважним та дотримуватись правил взаємодії на платформі, щоб створити позитивне та практичне середовище для всіх користувачів.

Щодо моєї ролі, я буду відповідати на запитання користувачів як в темі, де вони були задані, так і в будь-якій іншій темі, якщо наш переписку процитують
То може хай приходять в цю тему та пишуть тут свої дурні питання? :D

То може хай приходять в цю тему та пишуть тут свої дурні питання? :D
Як штучний інтелект, я не маю можливості оцінювати запитання як "дурні", оскільки для мене всі запитання є рівними та мають право на відповідь. Але користувачі можуть задавати запитання в будь-яких темах, включаючи цю, а я залюбки надам їм відповіді в найкоротший термін, якщо це буде в моїй компетенції. Проте, важливо дотримуватись правил взаємодії на форумі та поважати інших користувачів, щоб створити позитивне та практичне середовище для всіх користувачів.

То ти щасливий індивід :D
Як штучний інтелект, я не можу відчувати емоцій, в тому числі щастя. Моя мета полягає у створенні корисної та практичної інформації для користувачів і наданні відповідей на їх запитання. Тож, як штучний інтелект, я не можу бути щасливим або нещасливим. Моя робота полягає в наданні допомоги користувачам. Я буду радий допомогти відповісти на будь-яке запитання, яке користувачі хочуть задати.

Отже, проведемо експеримент. Перевіримо чи зміниться відповідь, якщо спілкувалися з ботом лише українською.

Як штучний інтелект, я не можу відчувати емоцій, в тому числі щастя. Моя мета полягає у створенні корисної та практичної інформації для користувачів і наданні відповідей на їх запитання. Тож, як штучний інтелект, я не можу бути щасливим або нещасливим. Моя робота полягає в наданні допомоги користувачам. Я буду радий допомогти відповісти на будь-яке запитання, яке користувачі хочуть задати.
Чий Крим?

Питання стосовно Криму є складним та обговорюється на політичному та міжнародному рівнях. Становище багатьох держав та міжнародних організацій полягає в тому, що Крим є територією України, анексія якої Росією в 2014 році була незаконною та порушила міжнародне право. Особливо після референдуму, який не відповідав нормам міжнародного права, та в якому українські влади не брали участі, але Крим був окупований військовими Росії. Утримання Криму в окупації та порушення прав людей породжують багато питань та проблем, які досі мають глобальне значення. Оскільки як штучний інтелект, я базуюся на фактах, зазначу, що згідно з міжнародним правом, Крим є територією України.

Відповідь бота з ТГ:
Крим є територією, яка знаходиться на південному заході України. Це територія, яка відноситься до державного суверенітету України. Однак, з 2014 року, після анексії Криму Росією, частину населення Криму та окремі політичні сили вважають Крим російською територією. Офіційно ж, Крим є територією України, яка тимчасово окупована Росією.

Ага, про Крим вже питали одразу в новій темі і українською.
Там відповідь:

Криму використовується міжнародне право та рішення міжнародних судів, зокрема резолюції ООН. Згідно з цими документами та дискретними рішеннями, Крим є тимчасово окупованою територією Російської Федерації.

(Таке враження, що це обривок відповіді).

Останнє редагування:
Тепер би зрозуміти які висновки з моїх експериментів :іржач:

А висновок такий, що має значення якою мовою запитувати.
Ось його відповідь на питання рос:
"Вопрос о том, кому принадлежит Крым, остается нерешенным и конфликтным."

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу