Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мабуть, щось у лісі здохло, що Нєлоху прийшло прозріння.

Шо такое "ПДЧ"?Та де там. Підсракона отримав від справжнього проукраїнського Президента![]()
ждем разрывы ******* со стороны кремля
ну и ждемс наплыв ботов
Мабуть, щось у лісі здохло, що Нєлоху прийшло прозріння.

нууу, видимо ты ещё тупее раз не можешь дать ответ на конкретный вопроса ти дійсно тупий![]()

нууу, видимо ты ещё тупее раз не можешь дать ответ на конкретный вопрос
хотя твоё отсталое умственное развитие и так всем известно - крайняя степень ожирения могзи уже совсем придавила...![]()
то мне больше делать нех искать инфу на инфу...Якби ти не був таким тупим, то пошук в гуглі значення терміну ПДЧ в тебе зайняв би в десятеро менше часу чим ті два поста де ти в мене питаєшся

- Цитата из комедии А. С. Грибоедова «Горе от ума» (1824), слова Чацкого.то мне больше делать нех искать инфу на инфу...
как по мне, то если ты постишь информацию какую-то, то она должна быть информативной для абсолютно всех и не вынуждающей обращаться в гугл
з.ы. и да, по поводу старпоста - блажен кто верует!- Цитата из комедии А. С. Грибоедова «Горе от ума» (1824), слова Чацкого.

а тут ти загуглив )))))) ****аболто мне больше делать нех искать инфу на инфу...
з.ы. и да, по поводу старпоста - блажен кто верует! - Цитата из комедии А. С. Грибоедова «Горе от ума» (1824), слова Чацкого.
Ти ж реально бовдур якщо в наш час, працюючи на воєнку, не знаєш що таке ПДЧ НАТО
Ще й намагаєшся мене облити помиями виправдовуючи свою ****амотність.
І ще, мій пост не розрахований на людей з недорозвиненим інтелектом.
Вам в Квартал 95, там буде все зрозуміло без гугла.
![]()
Хочу щиро подякувати нашому Президенту Джозефу Байдену за те що ставить на шлях істини це "принижень"
![]()
А просто ответить на вопрос ?
А без показать какой ты ахуенный чел , просто ответить на вопрос не ?