Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
есть такое делотаких сразу видно, поскольку они сразу ползут по дороге со скоростью улитки)))
Ви ж на "літі" їхали обережно, не вийобув.....сяПеревзувся. Р19, 1300грн. Віанор.
Поки доїхав - був здивований що літня гума не настільки і погано себе веде як я очікував.
+1000500. Не успело проморозить асфальт.Поки доїха- був здивований що літня гума не настільки і погано себе веде як я очікував.
Ну не зовсім. Постійно намагався дати кута щоб перевірити зчеплення 😀Ви ж на "літі" їхали обережно, не вийобув.....ся
Літня і взимку нормальна, поки щось не трапиться.
Як той чувак, що впав з хмарочоса і телефонує "поки лечу, всьо нормально...."![]()
Та я і по снігу їхав і по каші.+1000500. Не успело проморозить асфальт.
А может это временное? Опять плюс будет до НГ?
Знайомий на літі попав в цей снігопад каже на всі 1000% відчус що таке "аквапланування" машини коли по каші їхав.. каже пару сідих волосин точно додалосьВи ж на "літі" їхали обережно, не вийобув.....ся
Літня і взимку нормальна, поки щось не трапиться.
Як той чувак, що впав з хмарочоса і телефонує "поки лечу, всьо нормально...."![]()
![]()
в пятницу +3+1000500. Не успело проморозить асфальт.
А может это временное? Опять плюс будет до НГ?
Вентускай планирует засыпать Житомир и Винницу через неделю, у нас сухо и плюс.в пятницу +3
с воскр +10
если не пиздят
правда на сегодня тоже обещали -3
а ебашит все -10
шото как для ноября рановатоВентускай планирует засыпать Житомир и Винницу через неделю, у нас сухо и плюс.
Вже посипають ?Посыпают - что то знают
ставь авто в гараж, а то засыпет нафиг)Снежок таки пошел!
Откопаю! Гараж сырой.ставь авто в гараж, а то засыпет нафиг)
распил баблаПосыпают - что то знают
В мирные времена их еб....и, а сейчас нужно осваивать бюджет до последнего килограмма соли. Тойота итак гниёт, а теперь за сезонраспил бабла