Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"
Труха⚡️Харьков
Харківський бізнес занепадає через нашу владу🤬
Схоже, місцева влада вирішила остаточно добити малий та середній бізнес. Попри постійні обстріли в області повернули плату за землю та податок на нерухомість. Харківські чиновники та ХОВА не поспішають вирішувати проблему."
gemix, ти сліпий ??? Так тут же очевидна справжня причина занепаду -- постійні обстріли..
Что случилось? Включился мозг? PS А что за грибы у тебя на аватаре??
Лютые!Что случилось? Включился мозг? PS А что за грибы у тебя на аватаре??
вот не хуй тут буллингом заниматься, для этого есть специальная темаТСа треба терміново мобілізувати
вот только аналитика кацапского здеся и не хватает. брысь за поребрикТруха то кацапня! Не ссым - война закончится бизнес вернется из польш и и з германий с бабками. Снова будем сдавать хаты и по всякому навариваться! Плюс будут репарации
У ТЦК багацько тем для ТСа
я так понял, что ты читаешь и цитируешь, только то что тебе выгодно???Схоже, місцева влада вирішила остаточно добити малий та середній бізнес. Попри постійні обстріли в області повернули плату за землю та податок на нерухомість. Харківські чиновники та ХОВА не поспішають вирішувати проблему."
а еще что то там про мозг вякал. сидел бы уже тихо на попе старый совковый пердунНародна депутатка Вікторія Кінзбурськана цікаву деталь: у випадку з бізнесменами та поверненням місцевих податків область виключають з переліку територій, де йдуть або потенційно можуть іти бойові дії.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Понял,Лютые!
Славік, ти зовсям поганий став.Что случилось? Включился мозг? PS А что за грибы у тебя на аватаре??
В самое сердце ❤️Понял,у тебя было не по поводу моего комментария, а грибы как раз достали до печени?!!
![]()
Так боевые действия в Купянском районе Харьковской области не считаются харьковскими, молодой ты пердун????я так понял, что ты читаешь и цитируешь, только то что тебе выгодно???
а еще что то там про мозг вякал. сидел бы уже тихо на попе старый совковый пердун
Ти зараз бачиш той перелік територій? Дай посилання. Чи це тут йде мова, що наші хлопці це вирішують??))Славік, ти зовсям поганий став.
Йде мова - включати чи не включати Харків і окремі райони в "перелік територій, де йдуть або потенційно можуть іти бойові дії".
Якщо включать, то є звільнення від податків у місцевий бюджет. Тому владі вигідно, щоб не включали.
я не знаю откуда ты это взял!!!! это ты утверждал!!! маразм крепчает!! держись и лечисьТак боевые действия в Купянском районе Харьковской области не считаются харьковскими, молодой ты пердун????