wck Статус: Offline Реєстрація: 31.07.2008 Повідом.: 422 05.07.2011 🟡 15:54 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #21 Prayer, я в энтере брал - enter.biz.ua. Мышь программируемая, ставишь дрова, я проге выставляешь - для левши - и кнопки для левши будут.
Prayer, я в энтере брал - enter.biz.ua. Мышь программируемая, ставишь дрова, я проге выставляешь - для левши - и кнопки для левши будут.
Prayer Статус: Offline Реєстрація: 22.03.2007 Повідом.: 520 06.07.2011 🟡 15:54 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #22 я проге выставляешь - для левши - и кнопки для левши будут. Натисніть, щоб розгорнути... еще один название увидел - и зачем читать что автор написал, да?
я проге выставляешь - для левши - и кнопки для левши будут. Натисніть, щоб розгорнути... еще один название увидел - и зачем читать что автор написал, да?
wck Статус: Offline Реєстрація: 31.07.2008 Повідом.: 422 14.07.2011 🟡 15:54 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #23 ragekid?
Prayer Статус: Offline Реєстрація: 22.03.2007 Повідом.: 520 15.07.2011 🟡 15:54 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #24 ragekid? Натисніть, щоб розгорнути... ???