Dimoks
Адмін
Статус:
Повідом.: 70579
Повідом.: 70579

- 🟠 23:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
III акт
Дєйствующіє ліца:
Сєфіда - кондітєр-любітєль, по совмєстітельству дружіннік с повязкой "Клуб 23".
Мадамброшкіна - жітєльніца лудшево в мірє города, но відєвшая і полудше.
Нужно подумать - єщє одна жітєльніца лудшево в мірє города, но полудше нічєво нє відєвшая.
Посторонній Х - посторонній Х(уй).
Дімокс - главврач.
Снєговік - снєговік.
В каморкє с зарєшєчєннім окном і сігналізатором повішєнного уровня углєкіслоті сідят чєтвєро, собіраясь сіграть в "Брєйн-рінг".
На мягкой пєрінє нєподалеку от пєчкі мірно дрємлєт главврач.
Сєфіда: снєговік опіть напілся, будєт показівать хуй, нє обращайтє вніманія. (віліваєт тєсто на сковороду, незамєтно просматрівая канал "Только Лучшіі Кондітєрскіє новості")
Мадамброшкіна: да я лучше на снєговіка хуй посмотрю, чєм с'єм рошєнку (хітро улібаєтца, глядя на полную мусорку фантіков "Шалена Бджілка").
Нужно подумать: сємнадцать горстєй взяла всєво, в слєдующій раз буду думать.
(на порогє появляєтца Сурвайвер в шапкє-ушанкє і крєстом в вітянутой рукє)
Сурвайвєр: я зашєл только сказать, что мнєніє вашє мнє совєршєнно нєінтєрєсно, вот!
(двєрь за нім закрівається, но сірой блін успєваєт зафіксіроваться на спінє)
Сєфіда: Панкєйк! Ну то єсть блін!
(В каморку входіт посторонній Х):
Посторонній Х: байдєн в хату, как у вас тут всє нєоднозначно.
Сєфіда (вісматрівая парашут, которій обічно волочітца гдє-то сзаді): постойтє пока там, пока блін, то єсть панкєйк ізжарітца.
Посторонній Х (поправляя віпадающій парашут): у мєня тут історія про вашєво мальчіка в ніжнєм бєл'є, хотітє послушать?
Сєфіда (многозначітєльно помахівая лопаткой, іспользуємой іногда для прібітія особєнно надоєдлівіх мух): Діма, прієм! У нас ватрушка!
Дімокс (поднімая одно вєко)
Сєфіда: Блін! Ватрушка! Пудінг! Діма, П-у-д-і-н-г! Пабуквам: путін-уйло...
Дімокс: (поднімая второє вєко, щолкаєт віключатєлєм, каморка погружаєтца в потьму)
(чєрєз сєкунду свєт появляєтца, на стєнє відна надпісь ізчєзающімі чєрнілами "ЗДЄС.. БІ.. ХУ..")
Нужно подумать: я нічєво нє відєла і нє слішала (в окнє появляється снєговік і показіваєт хуй, всє смотрят).
Дєйствующіє ліца:
Сєфіда - кондітєр-любітєль, по совмєстітельству дружіннік с повязкой "Клуб 23".
Мадамброшкіна - жітєльніца лудшево в мірє города, но відєвшая і полудше.
Нужно подумать - єщє одна жітєльніца лудшево в мірє города, но полудше нічєво нє відєвшая.
Посторонній Х - посторонній Х(уй).
Дімокс - главврач.
Снєговік - снєговік.
В каморкє с зарєшєчєннім окном і сігналізатором повішєнного уровня углєкіслоті сідят чєтвєро, собіраясь сіграть в "Брєйн-рінг".
На мягкой пєрінє нєподалеку от пєчкі мірно дрємлєт главврач.
Сєфіда: снєговік опіть напілся, будєт показівать хуй, нє обращайтє вніманія. (віліваєт тєсто на сковороду, незамєтно просматрівая канал "Только Лучшіі Кондітєрскіє новості")
Мадамброшкіна: да я лучше на снєговіка хуй посмотрю, чєм с'єм рошєнку (хітро улібаєтца, глядя на полную мусорку фантіков "Шалена Бджілка").
Нужно подумать: сємнадцать горстєй взяла всєво, в слєдующій раз буду думать.
(на порогє появляєтца Сурвайвер в шапкє-ушанкє і крєстом в вітянутой рукє)
Сурвайвєр: я зашєл только сказать, что мнєніє вашє мнє совєршєнно нєінтєрєсно, вот!
(двєрь за нім закрівається, но сірой блін успєваєт зафіксіроваться на спінє)
Сєфіда: Панкєйк! Ну то єсть блін!
(В каморку входіт посторонній Х):
Посторонній Х: байдєн в хату, как у вас тут всє нєоднозначно.
Сєфіда (вісматрівая парашут, которій обічно волочітца гдє-то сзаді): постойтє пока там, пока блін, то єсть панкєйк ізжарітца.
Посторонній Х (поправляя віпадающій парашут): у мєня тут історія про вашєво мальчіка в ніжнєм бєл'є, хотітє послушать?
Сєфіда (многозначітєльно помахівая лопаткой, іспользуємой іногда для прібітія особєнно надоєдлівіх мух): Діма, прієм! У нас ватрушка!
Дімокс (поднімая одно вєко)
Сєфіда: Блін! Ватрушка! Пудінг! Діма, П-у-д-і-н-г! Пабуквам: путін-уйло...
Дімокс: (поднімая второє вєко, щолкаєт віключатєлєм, каморка погружаєтца в потьму)
(чєрєз сєкунду свєт появляєтца, на стєнє відна надпісь ізчєзающімі чєрнілами "ЗДЄС.. БІ.. ХУ..")
Нужно подумать: я нічєво нє відєла і нє слішала (в окнє появляється снєговік і показіваєт хуй, всє смотрят).