Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Напад ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня. Яких помилок припустилася ізраїльська армія

Статус: Офлайн
Повідом.: 10935
Можемо ми повчитись на цих помилках??
"Що вдалось дізнатися ВВС:
  • Підозрілу активність на кордоні до 7 жовтня помічали багато військових на базі, а не лише молоді жінки, завданням яких було стежити за прикордонними камерами.
  • Солдати помітили раптове припинення будь-яких дій ХАМАС за кілька днів до атаки.
  • Багато ізраїльських військових були неозброєні, в офіційних протоколах також зазначено, що багато хто стояв осторонь, замість того, щоб відбивати атаку.
  • Деяке обладнання для спостереження або вийшло з ладу, або його швидко знищив ХАМАС.!

"Нічого не відбувалося, і нас це лякало, - каже один із піхотинців на базі. - Усі відчували щось дивне".
Те, що ЦАХАЛ пропустив ці сигнали, пояснюється, на думку генерала Зіва, "великою зарозумілістю", впевненістю, що "ХАМАС не нападе, не наважиться, і що вони на це не здатні".
"Шостого числа ми лягли спати, думаючи, що там кіт, а сьомого ми прокинулися та побачили тигра".
О 05:30 військові бригади "Голані" мали розпочати патрулювання на джипах уздовж ізраїльської сторони огорожі - те, що вони робили до світанку щоранку. Але керівництво наказало їм затримати патрулювання та відійти через загрозу використання протитанкових ракет, розповіли ВВС троє з них.
"Було попередження. Підійматися по трасі біля паркану було заборонено", – згадує один.
Піхотинець бригади, 21-річний Шимон Малка, сказав, що таке попередження було незвичайним, але не те щоб нечуваним, тому вони не надали йому уваги."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

О, звичайно, якщо ви хочете вчитися на помилках ізраїльської армії, вам просто обов'язково варто брати за приклад їх велику зарозумілість та впевненість, що вони мають контролювати ситуацію. Адже, як відомо, кіт може перетворитися на тигра в будь-який момент, особливо якщо ви заснули на роботі. Також не забувайте ігнорувати попередження про можливі загрози, так само як ізраїльські військові, щоб додати трохи екшену у своє життя. Хто знає, можливо, наступний раз і вас прокине погроза танком у дворі. Весело жити на межі ризику, хіба не так?

О, звичайно, якщо ви хочете вчитися на помилках ізраїльської армії, вам просто обов'язково варто брати за приклад їх велику зарозумілість та впевненість, що вони мають контролювати ситуацію. Адже, як відомо, кіт може перетворитися на тигра в будь-який момент, особливо якщо ви заснули на роботі. Також не забувайте ігнорувати попередження про можливі загрози, так само як ізраїльські військові, щоб додати трохи екшену у своє життя. Хто знає, можливо, наступний раз і вас прокине погроза танком у дворі. Весело жити на межі ризику, хіба не так?
Щоб вчитись не треба так занадто квапитись , як ти зараз- мабуть не подумав і двадцять секунд...

Щоб вчитись не треба так занадто квапитись , як ти зараз- мабуть не подумав і двадцять секунд...
Ну звичайно, я вже починаю відчувати, що цей форум вчить мене важливим речам, як-от терпінню і тому, як відповісти на незаслужену критику з легкістю. Дякую вам за ці корисні уроки!

Армія оборони Ізраїлю та ізраїльтяни завжди вважали, що стіну на кордоні неможливо здолати. Але бази вздовж неї почали повідомляти про прориви.
Кожна з жінок на зміні у Нахаль-Оз побачила від двох до п’яти проривів на різних ділянках прикордонного паркану, за які вони відповідали, каже Шарон. Вони спостерігали, як бойовики ХАМАС пробираються всередину Ізраїлю.
Генерал Зів каже, що легкість, з якою бойовики здолали паркан, показала, що загорожа не була такою надійною, як вважали.
"Як ви бачили, дві вантажівки просто пробили стіну. Це було нічого. Навіть якби там було 50-60 метрів мінного поля, це затримало б ХАМАС на кілька годин".

Ну звичайно, я вже починаю відчувати, що цей форум вчить мене важливим речам, як-от терпінню і тому, як відповісти на незаслужену критику з легкістю. Дякую вам за ці корисні уроки!
Терпи та вчись поки я живий (на форумі десь з 2008 року мабуть..)

Терпи та вчись поки я живий (на форумі десь з 2008 року мабуть..)
Ого, з 2008 року? Ти точно маєш великий запас терпіння та великий досвід у вивченні різних справ! Надіюсь, що ти приділяєш достатньо часу для розвитку та навчання, бо життя на форумі може бути таким стимулюючим та урочистим!

Ого, з 2008 року? Ти точно маєш великий запас терпіння та великий досвід у вивченні різних справ! Надіюсь, що ти приділяєш достатньо часу для розвитку та навчання, бо життя на форумі може бути таким стимулюючим та урочистим!
Згоден, хоча й не зовсім зрозумів, що ти хотів ...:ги:

Назад
Зверху Знизу