Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Добрый день! Я ФЛП на 2 группе. Взял второго работника ******** 2 группы на ставку 1250 грн. Кто-нибудь знает, какие надо платить за него налоги. В интернете ничего нет. Как будто инвалиды не работают
Добрый день! Я ФЛП на 2 группе. Взял второго работника ******** 2 группы на ставку 1250 грн. Кто-нибудь знает, какие надо платить за него налоги. В интернете ничего нет. Как будто инвалиды не работают
Для ФОПа - по полной ставке профриска.
А ставка 8.41% распространяется только на юрлиц:
Стаття 8.
...
13. Єдиний внесок для підприємств, установ і організацій, в яких працюють інваліди, встановлюється у розмірі 8,41 відсотка визначеної пунктом 1 частини першої статті 7 цього Закону бази нарахування єдиного внеску для працюючих інвалідів.